Yeni iPad ve iPad mini Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatları ve Özellikleri

Yeni iPad ve iPad mini modelleri Türkiye'de satışa sunuldu. iPad ve iPad mini modellerinin Türkiye fiyatı ve merak edilen özellikleri haberimizde.

Apple'ın lansmanında duyurduğu yeni iPad ve iPad mini modelleri Türkiye'de satışa sunuldu. iPad ve iPad mini modellerinin Türkiye fiyatı ve merak edilen özellikleri haberimizde.

Teknoloji devi Apple, 14 Eylül'deki lansmanında yeni ürünlerini tanıtmıştı. Apple'ın duyurduğu ürünler arasında en dikkat çekeni iPhone 13 moddeleriydi. Apple bu iPhone 13 modelinden hariç lansmanda dikkat çeken iPad ve iPad mini moddelerinide duyurdu. Şimdi bu duyurduğu iPad ve iPad mini tabletleri Türkiye'de satışa sunuldu.

Yeni iPad modellerinin özellikleri

Yeni iPad ve iPad mini modelleri Türkiye'de satışa sunuldu. iPad ve iPad mini modellerinin Türkiye fiyatı ve merak edilen özellikleri haberimizde.

Apple'ın yeni tabletleri 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğiyle geliyor. iPad 10,2 inç, iPad mini 8,3 inç ekran boyutuna sahip. Şirketin yeni tanıttığı iPad modellerinin dikkat çeken özelliklerinden biri ise artırılmış performansları oldu.

iPad mini'de uzay grisi, mor, pembe ve yıldız ışığı olmak üzere dört, iPad'de ise uzay grisi ya da gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Yeni iPad ve iPad mini modellerinde fiyatı etkileyen Wi-Fi ve Wi-Fi + SIM destekli versiyonlar bulunuyor.

İşte yeni iPad modellerinin Türkiye fiyatları

iPad Türkiye fiyatları:

  • iPad 64 GB Wi-Fi fiyatı: 3.899 TL
  • iPad 64 GB Wi-Fi + SIM fiyatı: 5.599 TL
  • iPad 256 GB Wi-Fi fiyatı: 5.599 TL
  • iPad 256 GB  Wi-Fi + SIM fiyatı: 7.099 TL

iPad mini Türkiye fiyatları:

  • iPad mini 64 GB Wi-Fi fiyatı: 5.799 TL
  • iPad mini 64 GB Wi-Fi + SIM fiyatı: 7.499 TL
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi fiyatı: 7.499 TL
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi + SIM fiyatı: 9.199 TL

DonanımPro'yu Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim