GTA Remastered Trilogy Kasım Ayında Piyasaya Sürülebilir

Kotaku, Rockstar'ın GTA Remastered Trilogy oyununu Kasım ayında yayınlamayı planladığını öne sürüyor.

GTA Remastered Trilogy kasım ayında piyasaya sürülmesi planlandığı bildiriliyor.

Kotaku'ya göre, bu yeniden düzenlenmiş (remastered) GTA oyunlarıyla ilgili planlar geçen yıl boyunca oldukça değişti. Başlangıçta plan, onları Ekim ayı başlarında yayınlamaktı. Ancak, Kotaku şimdi Rockstar'ın planlarının tekrar değiştiğini ve geliştiricinin GTA Remastered Trilogy oyununu Kasım ayında yayınlamayı planladığını öne sürüyor.

GTA Remastered Trilogy Kasım Ayında Çıkabilir!

Bir çıkış tarihi şöyle dursun, GTA Remastered Trilogy'nin varlığını doğrulamak için bir haber bile yok, ancak projenin dün Kore oyun derecelendirme kurulundaki görünümü, bir duyurunun yakın olabileceğini gösteriyor.

Söylentilere göre GTA'nın yeniden düzenlenmiş üçlemesi, Kore derecelendirme kurulundaki bir listeyle yeni ortaya çıktı.

GTA Remastered Trilogy'nin dosyalanması, 30 Eylül'de Kore derecelendirme kurulunda daha yeni açılmış gibi görünüyor. Derecelendirme kurulu tarafından yapılan gerçek liste, GTA Remastered Trilogy hakkında herhangi bir bilgi vermiyor, ancak pakete uygulanan derecelendirme, "gençler için değil" yazıyor ki bu pek de şaşırtıcı değil.

GTA Remastered Trilogy'nin söylentileri 2021'in başından beri ortalıkta dolaşıyordu, ancak son iki ayda gerçekten hızlandı. Ağustos ayının ortalarında Kotaku, GTA Remastered Trilogy'nin bu yılın sonundan önce PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Nintendo Switch'e geleceğini bildirdi.

Bir buçuk ay ileri sarın ve yayıncı Take-Two Interactive veya orijinal geliştirici Rockstar Games'in Remastered Trilogy paketinin resmi bir onayı hala yok. GTA Remastered Trilogy yapımı bu yıl hala devam ediyorsa, yayıncı ve geliştirici kesinlikle işleri oldukça geç bırakıyor. Ancak, orijinal Kotaku raporundan kısa bir süre sonra, ünlü bir sızıntı, Remastered Trilogy'nin gelecek yıl 2022'de bir noktada başlayacağını iddia etti.

Her iki durumda da GTA Remastered Trilogy oyununun, Take-Two ve Rockstar tarafından ortaya çıkmasını beklememiz çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

DonanımPro'yu Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim