GTA Trilogy: The Definitive Edition Resmi Olarak Duyuruldu

Sızıntıları ve söylentileri doğrulayan Rockstar, GTA Trilogy: The Definitive Edition'ı resmi olarak duyurdu.

Rockstar Games, GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'ı içeren Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition paketini resmen duyurdu.

Haftalarca süren söylenti ve spekülasyonların ardından Rockstar Games, GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'ı içeren yeni bir Grand Theft Auto remaster paketini resmi olarak duyurdu. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition olarak adlandırılan bu oyun, serinin ilk üç 3D oyununu temsil ediyor.

GTA Trilogy: The Definitive Edition, bu üç oyunun güncellenmiş ve geliştirilmiş sürümleriyle birlikte geliyor. Paket PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC'de bu yılın sonlarında Rockstar Games Launcher üzerinden sunulacak. 2022'nin ilk yarısında iOS ve Android için bir mobil sürüm de gelecek. GTA Trilogy fiyatı henüz açıklanmadı.

Rockstar, GTA Trilogy: The Definitive Edition'ın kısa bir videosunu paylaştı

Rockstar, "Her üç oyun için grafiksel iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri dahil olmak üzere kapsamlı yükseltmeler sunarken, yine de orijinallerin klasik görünümünü ve hissini koruduğunu" söyledi.

Paketteki oyunlarla ilgili daha fazla detay önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Rockstar henüz Trilogy için herhangi bir resim yayınlamadı ve belirli bir çıkış tarihini de açıklamadı.

Rockstar ayrıca GTA III, Vice City ve San Andreas'ın mevcut sürümlerini önümüzdeki haftadan itibaren dijital mağazalardan kaldıracağını duyurdu.

Ayrıca Rockstar, GTA III'ün 20. yıl dönümünü bu sonbaharda başlayacak etkinliklerle GTA Online'da kutlayacağını açıkladı.

Daha önce de belirtildiği gibi, bu duyuru sürpriz değil, çünkü oyun zaten bir Kore derecelendirme kurulu duyurusu ve çeşitli basın raporları yoluyla sızdırılmıştı. Bir raporda, yeni GTA remasterlerinin iyi performans göstermesi durumunda Rockstar'ın Red Dead Redemption'ı yeniden düzenlemeyi düşünebileceği belirtildi.

Yeni remaster paketine ek olarak Rockstar, Xbox 360 | PS3 ve Xbox One | Ps4'ün ardından oyunun piyasaya sürüleceği üçüncü nesil konsol platformları olacak PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için Grand Theft Auto V'i geliştiriyor. PS5 ve Xbox Serisi X|S için GTA V, bir gecikmenin ardından Mart 2022'de piyasaya sürülecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim