Destan Dizisi Kaya'nın Karısı Günseli Hatun Kimdir?

Destan Dizisi Kaya'nın Karısı Günseli Hatun Kimdir?
Destan Günseli Hatun 

Destan Dizisi Kaya'nın Karısı Günseli Hatun rolünü canlandıran Ecem Sena Bayır hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Atv ekranlarında yakında izleyenler ile buluşacak olan Destan Dizisi Günseli Hatun Kaya'nın karısı olarak dizide yer alacaktır. Cana yakın ve sıcak kanlı bir hatun olan Günseli hatun aynı zamanda oldukça güvenilmez birisidir. 

Destan Dizisi Günseli Kimdir? 

Destan Dizisi Günseli Hatun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ecem Sena Bayır 11 Nisan 1996 yılında İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. 

İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümü mezunudur. İlk ekran ve sahne tecrübesi ise  BKM Mutfak ile olmuştur. 1.73 boyunda ve 53 kilo olan oyuncu Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programda sahne almıştır. Oyuncunun instagram hesabına ecemsbayir adresinden ulaşabilirsiniz. 

Şimdilerde Destan Dizisi Günseli Hatun rolü ile ekranlara gelecek Sena Bayır hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Destan Dizisi Balamir hakkında detaylar için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim