Destan Dizisi Kırçiçek Kimdir? Gerçek Adı

Destan Dizisi Kırçiçek  Gerçek Adı
Destan Dizisi Kırçiçek Kimdir? Gerçek Adı 

Destan Dizisi Kırçiçek rolü ile dizide yer alan Bilgi Aydoğmuş hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Destan Dizisi Kırçiçek Balamir'in kızıdır. Batuga'nın sözlüsü olan Kırçiçek aynı zamanda Alpagu Han'ın yeğenidir. 

Destan Dizisi Kırçiçek karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Bilgi Aydoğmuş İstanbul ilinde 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Model olan oyuncunun tam ismi Bilgi Nur Aydoğmuş'dur. 1.80 metre boyunda olan oyuncu eğitimlerini Hukuk alanında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. 

Şimdilerde Destan Dizisi Kırçiçek rolü ile atv ekranlarında yer alan oyunu dizi kariyerine akıncı dizisi ile başlamıştır. Bu dizide Yeliz rolünü oynamıştır. Miss Turkey 2019 yarışmasında Türkiye İkincisi olmuştur. Oyunculuk üzerine eğitimlerini Craft Atölye ve Ayşegül Ünsal’dan almıştır.  İcon Talent Menajerlik ajansı oyuncusudur. 

Destan Dizisi Kırçiçek hakkında bilgiler verdiğimiz makalemizin burada sonuna geldik. Destan Dizisi Günseli Hatun hakkında bilgi almak isteyenler bağlantıyı takip edebilir. 

23 Kasım Salı günü akşamı atv ekranlarında yayınlanacak olan Destan Dizisi Oyuncu kadrosu ve dizi karakterleri ile tanıtım fragmanları izleyenlerden tam not almaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer almaktadır .

.Dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, Kanbolat Görkem Arslan, İpek Karapınar, Elif Doğan, Osman Albayrak, Burak Tozkoparan, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Düzen, Şahin Ergüney, Evren Erler, Meltem Pamirtan, Berna Üçkaleler, Müge Duygun, Faruk Aran, Doruk Şengezer, Aysel Yıldırım, Cihangir Köse ve Onur Yenidünya yer alıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim