Destan Dizisi Temur'un Karısı Çinli Prenses Meijin Kimdir?

Destan Dizisi Temur'un Karısı Çinli Prenses Meijin Kimdir?
Destan Dizisi Temur'un Karısı Meijin 

Destan Dizisi Meijin rolü ile dizide yer alan Esra Kılıç hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Atv ekranlarında 23 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Destan Dizisi oyuncu kadrosu netleşti. Dizide bir çok isim yer alırken Destan Dizisi Kırçiçek hakkında bir önceki yazımızda bilgi vermiştik.

Destan Dizisi Temur'un Karısı Meijin Çin İmparatorunun kızıdır. Temur'un karısı olan Meijin Gök hanlığını içten fetih etmek için yetiştirilen Çinli bir prensestir. 

Destan Dizisi Meijin Kimdir?


Destan Dizisi Meijin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Esra Kılıç 2 Mart 1991 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimlerini Saint Benoit Fransız Lisesi' nde tamamlamıştır. Mutfak Sanatlari Akademisi 'nde Profesyonel Aşçılık Eğitimleri almıştır. 

Oyunculuk üzerine eğitimlerini Beykent Üniversitesi GSF Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Lise yıllarında aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. 

Şimdilerde Destan Dizisinde Meijin rolü ile Çinli Bir Prensesi canlandıran Esra Kılıç son olarak Payitaht: Abdülhamid dizisinde  Diana karakterini canlandırmıştı. 

İçerde dizisinde Fulya rolü ile ekranlara gelen oyuncu Seviyor Sevmiyor isimli dizide de rol almıştır. Çalıkuşu ve Uygun Adım Aşk isimli dizilerde rol almıştır. 

Destan dizisinin başrolünde 'Akkız' rolüyle Ebru Şahin yer alıyor. Şahin'e, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim