Evlilik Hakkında Her şey Dizisi Neyran Kimdir?

Evlilik Hakkında Her şey Neyran Kimdir?
Evlilik Hakkında Her şey Dizisi Neyran Kimdir? 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Neyran rolünü canlandıran Sevcan Yaşar hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Sevcen Yaşar Neyran karakteri ile dahil oldu. 

Evlilik Hakkında Her Şey Neyran Gerçek Adı?

Dizide Yıldırım'ın eski eşi Neyran karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Sevcen Yaşar İzmir ilinde 1990 yılında dünyaya gelmiştir.1,78 metre boyundadır.  23. Miss Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Bu başarı sonrasında Çin ülkesinde düzenlenen Miss Model Of World yarışmasınıda 1. olarak kazanmıştır. Eğitimlerini Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümünde tamamlamıştır. Tiyatro üzerine eğitimlerini ise Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. 

Dizi kariyerine Erkenci Kuş dizisi ile başlayan Sevcen Yaşar bu dizide Aylin rolünü canlandırmıştır. Bahtiyar Ölmez dizisinde Nisan rolü sonrasında EDHO dizisinde Esra karakterine hayat vermiştir. Oyuncunun rol aldığı diğer diziler ise çunlardır. 

Kayıp Şehir

Böyle Bitmesin 

Aramızda Kalsın 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 

Bahtiyar Ölmez 

Erkenci Kuş 

Evlilik Hakkında Her Şey Neyran karakterini canlandıran Sevcen Yaşar'ın dizinin son bölümde giydiği kıyafetler ve elbiseler, ayakkabıları, takıları, kolyeleri ve küpeleri ile diğer aksesuarlarının marka model ve fiyatları hakkında bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim