Kaderimin Oyunu Asiye'nin Kızı Nergis Kimdir?

Kaderimin Asiye'nin Kızı  Nergis Kimdir?


Kaderimin Oyunu Dizisi Nergis rolü ile dizide yer alan Iraz Akçam'ın kariyeri, yaşı, boyu kariyeri ile Nergis'in giydiği kıyafetlerin marka model ve fiyatları hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Kaderimin Oyunu Asiye'nin kızı  Nergis karakteri annesi Asiye gibi güzel ve onun kadar cesur  gözü kara öfkeli birisidir. Umut karakterinin abisidir. 

 Kaderimin Oyunu Nergis karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Iraz Akçam 20 li yaşlardadır . Tiyatro üzerine eğitimlerini  Kadir Has Üniversitesinde tamamlamıştır. Oyunculuk üzerine eğitimlerini Ankara Atölye 12 Cast – Sanat’ta oyunculuk da almıştır. 

Oyuncunun instagram adresine  @irazakcam kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.  Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken dizi oyuncuları da netleşmeye başladı. 

Nergis karakterinin Kaderimin Oyunu Dizisinde giydiği elbise ve kıyafetler, kazaklar, montlar, ayakkabı ve çizmeler ile takılarının marka model ve fiyatları bu alanda yer alacaktır. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim