Kaderimin Oyunu Dizisi Asiye Kimdir? Asiye Kıyafetleri

Kaderimin Oyunu Asiye Kimdir?
Kaderimin Oyunu Dizisi Asiye  

Kaderimin Oyunu Dizisi yakında Star Tv ekranlarında izleyenler ile buluşmaya hazırlanırken Dizide başrollerde yer alan Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel hakkında detaylara ve Öykü Karayel'in Kaderimin Oyunu Dizisinde giydiği kıyafetlere haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Dizide yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alırken dizinin yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün yapmaktadır. Senaryosunu  Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kaderimin Oyunu Dizisinde Asiye karakteri dizinin ana karakteridir. 

Kaderimin Oyuncu Asiye Kimdir? 

Hayatta her şeyi tek başına yapmak zorunda kalan, bir gün bile şikayet etmeden çalışan cesur kadın Asiye. Dizide Asiye zorlu bir çocukluk dönemi geçirmiş ve üvey annesi tarafından büyütülmüş birisidir. 17 yaşlarında evden kaçan Asiye o yaşlarda tanıştığı Cemal karakteri ile evlenir. Asiye ce Cemal'in Nergis ve Umut isminde iki evlatları olur. Evlendikten sonra aile oldukça büyük bir geçim sıkıntısı ile karşı karşıya kalırlar. Geçim sıkıntısı sebebi ile evlilik de zora girer. 

Kaderimin Oyunu Cemal bu geçim sıkıntısı sebebi ile hem eşi Asiye'yi hem de çocuklarını bırakıp daha iyi bir yaşam sürmek için  gider. Dizide rol alan Helin isimli karakter de bu durumu fırsat bilerek Cemal'in aklını çeler ve onu ailesinden koparır.  Asiye iki çocuğu ile baş başa yaşam mücadelesini sürdürmeye çalışırken Mahir karakteri ile tanışır ve onunda kaderi artık değişir. 

Kaderimin Oyunu Asiye Gerçek Adı Nedir?

Dizide Asiye karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Öykü Karayel'dir. Öykü Karayel 20 Ağustos 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Lise eğitimlerini  Çemberlitaş Kız Lisesinde tamamlamıştır. Lise sonrasında eğitimlerini Tiyatro üzerine  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. 

Kaderimin Oyunu Dizisi Asiye Kıyafetleri 

Dizide Asiye rolü ile ekranlara gelen Öykü Karayel'in dizide giydiği kıyafetler ve elbiselerin marka model ve fiyatları, Asiye'nin dizide giydiği kazaklar, ayakkabılar, takıları ve aksesuarları hakkında detaylara bu bölümden ulaşabilirsiniz. 

Kaderimin Oyunu Dizisinde rol alan Öykü Karayel' Bir çok alanda ödülü bulunan oyuncudur. Şimdilerde Kaderimin Oyunu Dizisi Asiye karakterini canlandıran oyuncu kameralar karşısına ilk olarak Bulantı isimli film ile çıkmıştır. Kara para Aşk, Kalp Atışı gibi dizilerde rol almıştır. Oyuncunun rol adlığı projeler ise şunlardır. 

Bulantı Aslı
Toz Azra Naziri
İşe Yarar Bir Şey
Put Şeylere
Kuzey Güney Cemre Çayak 
Kara Para Aşk İpek
Muhteşem Yüzyıl Kösem Dilruba Sultan
Kalp Atışı Eylül Erdem
Muhteşem İkili Yağmur Bulut
Jet Sosyete Sinem
Bir Başkadır Meryem
Kaderimin Oyunu Asiye

Kaderimin Oyunu Dizsi Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Oyuncu ve canlandırdığı karakter hakkında yorum alanında değerli yorumlarınızı bekliyoruz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim