Kaderimin Oyunu Dizisi Helin Kimdir?

Kaderimin Oyunu Dizisi Helin Kimdir?
Kaderimin Oyunu Dizisi Helin Kimdir? 

Kaderimin Oyunu Dizisi Helin rolünü canlandıran oyuncu hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Çok yakında Star ekranlarında izleyenler ile buluşması beklenen Kaderimin Oyunu Dizisinde Helin karakterini hangi oyuncunun canlandırdığı merak konusu oldu. 

Dizide yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alırken dizinin yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün yapmaktadır. Senaryosunu  Gül Abus Semerci'nin kaleme almaktadır. 

Basına yansıyan bilgilerde Dizinin ana karakteri olan Cemal'in iki çocuğu ile birlikte Asiye'yi terk  etmesinden sonra Helin isimli zengin birisi ile yaşamaya başlayacağı yer alıyor. Helin karakterin canlandıran oyuncunu hakkında detaylar geliyor. 

Yakında Star ekranlarında izleyenler ile buluşacak olan Kaderimin Oyunu dizisi için artık geri sayım başladı. 3 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü ile izleyenler ile buluşacak olan dizide oyuncular da netleşmeye başladı. Dizide Öykü Karayel'in canlandırdığı Asiye karakteri hakkında daha önce detaylı bilgiler vermiştik. 

Kaderimin Oyunu Helin Kimdir? 

Kaderimin Oyunu Dizisi Helin karakterini canlandıran oyununun gerçek adı Meriç Aral İstanbul ilinde  17 Kasım 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Hukuk üzerine eğitimlerini  İstanbul Bilgi Üniversitesinde tamamlamıştır. Kameralar karşısına ilk olarak 2012 yılında  Sultan isimli dizi ile çıkmıştır. 

Medcezir isimli dizide  Hale karakterine hayat veren oyuncu Yüksek Sosyete isimli dizide başrol oynamıştır. Söz dizisinde Eylem karakteri ile ekranlara gelen oyuncu Kırmızı Oda dizisinde Doktor Ayşe rolünü canlandırmıştır. Şimdilerde Kaderimin Oyunu Helin karakteri ile başrol oyuncusu olarak dizide yer almaktadır. Oyuncunun rol aldığı sinema filmleri ise şunlardır. 

Kaderimin Oyunu Helin Sinema Filmleri 

2013 Balayı

2014 Muska Melis

2014 Unutursam Fısılda

2015 Hesapta Aşk

2017 Cingöz Recai

2018 Yanımda Kal

2020 Biz Böyleyiz

2018- Teras Noir (Podcast)

2021 Yakamoz S-245

Kaderimin Oyunu Helin Kıyafetleri 

Kaderimin Oyunu Dizisi Helin karakteri dizide El bebek gül bebek büyümüş ve hemen tüm dilekleri yerine getirilmiş güzel ve modaya uygun giyinen birisi olacaktır. Helin rolünü canlandıran Meriç Aral'ın son bölümde giydiği kırmızı paltosu, elbiseleri ve kıyafetleri kazakları çanta ve takıları,0 kolyesi küpesi saati ve çantalarının marka model ve fiyatları bu alanda olacaktır. 

Kaderimin Oyunu Dizisinde Çalan Şarkılar ve Dizi Müzikleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara vipdizi.net sitemizden ve bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim