Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kıyafetleri Markaları

Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kıyafetleri Markaları
Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kıyafetleri Markaları


Kaderimin Oyunu Dizisi  Oyuncu Kıyafetleri Marka ve Modelleri ile fiyat bilgileri ile ilgili detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 
 
Kaderimin Oyunu Dizisi Oyuncu Kıyafetleri

Dizide rol alan oyuncuların giydiği kıyafetler ve elbiselerin marka model ve fiyatları dizi hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir. 

Kaderimin Oyunu Asiye Kıyafetleri

Asiye karakteri ile dizide yer alan Öykü Karayel'in dizide küçük yaşlarda evden kaçan ve Cemal ile evlenen bir karakteri canlandırmaktadır. Öykü Karayel’in Kaderimin Oyunu dizisinde giydiği elbise, etek, bluz, kazak, kaban, mont gibi kıyafet ve elbiseleri ile takıları, kolyeleri, küpeleri aksesuarlarının marka model ve fiyatları ile ilgili bilgileri bu alanda bulabilirsiniz.

Kaderimin Oyunu Cemal Kıyafetleri

Dizinin erkek başrol oyuncusu olan Akın Akınözü dizide Cemal rolünü canlandırmaktadır. Asiye ile evlenen Cemal onu ve çocuklarını terk edecek bir karakteri oynamaktadır. Yakışıklılığı ile herkesi kendisine hayran  bırakan oyuncunun Kaderimin Oyunu Dizisinde giyeceği takım elbiseler, kazaklar , ve spor kıyafetler ile kullandığı araba , cep telefonu ve saat gibi aksesuarların marka model ve fiyatları burada yer alacak. 

Kaderimin Oyunu Mahir Kıyafetleri

Dizide Sarp Apak ın canlandıracağı Mahir karakterinin giyeceği kıyafetler ve aksesuarlar ile  takım elbiseler, kazaklar , ve spor kıyafetler ile kullandığı araba , cep telefonu ve saat gibi aksesuarların marka model ve fiyatları burada yer alacak. 

Kaderimin Oyunu Meral  Kıyafetleri

Dizide Meral karakterini canlandıran Cemre Melis Çınar  Kaderimin Oyunu dizisinde giydiği elbiseler, etekler kazaklar montlar, kabanlar, ayakkabılar, kullandığı çantalar takıları ve diğer aksesuarlarının  marka ve fiyat bilgisi sayfamızda paylaşılacaktır. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim