Kardeşlerim Dizisi Canan Kimdir? Gerçek Adı

Kardeşlerim Dizisi Canan Kimdir? Gerçek Adı
Kardeşlerim Dizisi Canan 


Kardeşlerim Dizisi Canan rolünü canlandıran Elif Uslusoy'un kariyerine ve Kardeşlerim Canan karakterinin dizide giydiği kıyafetler ve elbiseler ayakkabıları çantası ve takıları hakkında detaylara haberin devamından uluşabilirsiniz. 

Atv ekranlırının sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim Cumartesi akşamlarına renk katmaya devam ederken diziden geçtiğimiz bölüm Kadir karakteri senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı. Dizi oyuncu kadrosuna Elif Ulusoy'u Canan karakteri ile dahil ederken oyuncunun kariyeri de izleyenler tarafından merak edilmektedir. 

Kardeşlerim dizisine Cemile karakterinin ev arkadaşı olarak dahil olan Canan hakkıda detaylar şimdilik belli olmasken oyuncunun muhtemelen aynı kolejde eğitim alacağını tahmin etmekteyiz. 

Kardeşlerim Dizisi Canan Gerçek Adı Nedir? 


Kardeşlerim dizisi Canan karakterini canlanıdran oyuncunun gerçek adı Elif Uslusoy 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Lise eğitimlerini Özel İzmir Amerikan Koleji’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimlerini ise Jeofizik Mühendisliği üzerine İstanbul Teknik Üniversitesinde tamamlayan oyuncu Walt Disney’de staj görmüştür.

Unit Talent menajerlik oyuncusu olan Elif ULUSOY Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Instagram’da yazımız itibari ile 4.154 takipçisi bulunan güzel oyuncununun sosyal medya adresine https://www.instagram.com/elifuslusoy/  linkinden ulaşabilirsiniz. 

Kardeşlerim Dizisi Canan'ın dizide giydiği elbiselerin marka model ve fiyatları ile ilgili yorum alanandan merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. 

Yapım: NGM Media
Yapımcı: Nazlı Heptürk
Yönetmen: Serkan Birinci
Senaryo: Gül Abus Semerci

Oyuncular: Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim