Şahan Gökbakar’ın En Sevilen Filmleri

Şahan Gökbakar’ın En Sevilen Filmleri
Şahan Gökbakar’ın En Sevilen Filmleri

Türk sinemasının sevilen ismi Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri gösterime girdiği ilk günden beri izlenme rekorları kırdı. Seyirciyi gülmekten kırıp geçiren Şahan Gökbakar filmleri, gerek birbirinden komik senaryolarıyla gerekse unutulmaz tiplemeleriyle hafızlara kazınmayı başardı. Kimi zaman büyük tepkiler toplamış olsa da Türk sinema tarihinin en çok izlenen ve gişe rekorları kıran filmleri arasında yerini almayı başardı.

Unutulmaz Tiplemeleriyle Şahan Gökbakar’ın En Sevilen Filmleri

Yarattığı birbirinden farklı tiplemeleriyle Türk sinemasının unutulmaz ismi Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri, şimdiye kadar en çok izlenen ve en çok konuşulan filmler arasında. Yerli komedi filmler denince akıllara ilk gelen isimlerden olan Şahan Gökbakar, projeleriyle Türkiye’nin rekortmen komedyenleri arasında anılıyor. İşte hala izlememiş olanlar için hazırladığımız Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmlerilistesi!

1.      Recep İvedik 6

Türk Yerli Komedi Filmleri arasında, adından sıkça bahsettiren filmlerin başında Recep İvedik serisi geliyor. Serinin son çıkan filmi Recep İvedik 6 2019 yılında gösterime girdi. Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri arasında yerini alan filmin konusu ise; Recep’in Konya’ya gidecekken yanlışlıkla Kenya’ya gitmesiyle başından geçen maceralar. Bir davet üzerine kuru fasulye şenliklerine gitmek üzere yola çıkan karakter, arkadaşı Nurullah ile beraber Konya’ya gitmek üzere yola çıkmaktadır. Fakat ilk andan itibaren türlü talihsizlikler yaşamaya başlamışlardır bile.

2.      Celal ile Ceren

Türk sinemasının en ünlü komedyenleri Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar’ın birlikte rol aldığı Celal İle Ceren, en çok izlenen komedi filmleri arasında yerini almayı başarmıştır. 6 yıldır birlikte olan Celal ile Ceren, arkadaşlarının bekarlığa veda partisinde yaşanan bir gerginlikten dolayı ayrılırlar. Celal’in Ceren’e kendisini affettirme çabaları ve bu esnada yaşanan talihsizlikler silsilesi gülmekten karnınıza ağrılar girmesine neden olacak. Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri arasında mutlaka yerini alan bu filmi izlerken çok eğleneceksiniz!

3.      Recep İvedik 3

Recep İvedik serisinin üçüncü filmi olan Recep İvedik 3, babaannesinin ölümü üzerine depresyona giren bir Recep’i karşımıza çıkarır. Son derece komik depresyon belirtileri ve her gece gördüğü kabusların sonucunda sinirleri iyiden iyiye bozulan Recep, içinde bulunduğu durumdan çıkmaya karar verir. Mahallenin kadınlarından, Bakkal Salih Abi’den hatta psikologlardan yardım isteyen ve derdine çare arayan Recep, hiçbir çare bulamaz. Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri arasında oldukça büyük beğeni toplayan film, aynı zamanda serinin en komik filmlerinden.

4.      Osman Pazarlama

Her filminde farklı karakterlere giren Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleriarasında yine dikkat çeken ve oldukça sevilen filmlerden biri de Osman Pazarlama. 2016 yılında gösterime giren film, pazarlama işiyle ilgilenen Osman Şaşmaz adlı karakterin, yaptığı işte bir türlü dikiş tutturamamasını konu alıyor. Bu sırada parasızlık çeken Osman Şaşmaz sevdiği kızla da evlenememektedir. Para kazanmak ve sevdiği kızla evlenebilmek için elinden gelen her şeyi yapan karakterin yaşadığı komik maceralara şahit olmak isteyenlerin mutlaka izlemesi gereken bir komedi filmi.

5.      Recep İvedik 4

Recep İvedik serisinin bir diğer filmi Recep İvedik 4, yine ana karakterin başından geçen bir macerayı konu almakta. Recep İvedik tiplemesini sevenlerin mutlaka izlemesi gereken film, Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri arasındadır. Adeta bir fenomen haline gelen karakter, Maldivlerde bir yarışmaya katılır. Ancak bu yarışmaya katılmaktaki amacı 500 bin lira ödülü kazanarak, mahallede çocukların top oynadığı alanı, inşaat firmasından geri kazanabilmektir. Issız Ada yarışmasında birbirinden komik maceralar yaşayan Recep, yine filmin izlenme rekorları kırmasını sağlıyor.

6.      Kayhan

Şahan Gökbakar’ın hayat verdiği bir diğer karakter filme de adını veren Kayhan. 2018 yılında gösterime giren filmde Kayhan adında bir karakterin başından geçenler konu ediliyor. Oldukça saf ve temiz bir yapıda olan Kayhan, yıllar önce mezun olduğu okulun pilav günü etkinliğine gitmek ister. Bunun için sabırsızlıkla ve büyük bir heyecanla bekler ancak gittiğinde eline verilen 98 yılı mezunlarının yıllığı, onu hayal kırıklığına uğratır. Aslında dost sandığı kişilerden tek tek nefret etmeye başlar ve bunun üzerine bu kişilerden sırayla intikam almak ister.

7.      Recep İvedik 5

Recep İvedik 5, serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yine karakterin başından geçen bir macerayı ele alır. Recep, bu sefer farklı spor dallarında profesyonel sporcuları müsabakalara taşımayı kendine görev edinir. Ancak işler yine istediği gibi gitmez ve bazı talihsizlikler yaşanır. Yolda karnı acıkan Recep, kafileyi yanlış bir işe sürükler. Bu talihsizlikler sonucunda ülkeyi temsil etme görevi de Recep ve arkadaşlarına düşer.  Şahan Gökbakar’ın en sevilen filmleri arasında yerini alan yapımı da, diğer tüm filmlerinin yönetmenliğini yapan kardeşi Togan Gökbakar üstleniyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim