Yargı Dizisi Özlem ve Kızı Tuğçe Kimdir

Yargı Dizisi Özlem ve Kızı karakterlerini hangi oyuncuların canlandırdığı ve kim oldukları merak konusu oldu. Yargı Dizisinde Özlem'in Hırsızlık yapan kızı komiser Eren ile görüşmek isteyince dizi hayranları Özlem ve Kızını merak etti.

Yargı Dizisi Özlem ve Kızı Tuğçe Kimdir?


Yargı Dizisi Tunça Kimdir
Yargı Dizisi Tuğçe Kimdir

Hapishanede bulunan Engin'in oyunlarının bir parçası olduğunu düşündüğümüzü baştan açıklayalım.  Özlem ve Kızı Engin'in Komiser Eren ile ilgili planları arasında Özlem ve Kızı olacağa benziyor. 

👀👉👉Yargı Engin'in  Avukatı Sevda Kim Tıkla Öğren 

Engin babası başta olmak üzere herkesten intikam almak için planlarını teyzesi yardımı ile devreye koydu. Komiser Eren'in de açığını bulan Engin bakalım ondan nasıl intikam alacak. 

Efe Komiser ile Özlem arasında geçmişten gelen bir tanışıklık vardır. Efe Komiserin masasına O Senin Kızın notu bırakılınca Efe Komiser Özlem ile bu konuyu konuşur. Özlem kızının babasının adının Fatih olduğunu söylese de Tuğçe Efe Komiserin kızı olabilir. 


Efe Komiser ise Özlem'in söylediklerinden şüphelenerek Tuğçe'den tükürük örneği alır. Kızı olup olmadığını öğrenmek için Efe Komiser muhtemelen Dna testi yaptıracak.

Eren Komiser tarafından yaptırılan DNA testi sonrasında Tuğçe'nin kendi kızı olduğunu öğrenen Eren Komiser adeta yıkıldı. 

Yargı Dizisi Tuğçe Kimdir?

Yargı dizisi Tuğçe karakterini canlandıran Merve Ateş 19 Şubat 2006 yılında İstanbul ilinde dünyaya geldi. 2011 yılında yayınlanan ve Mehmet Aslantuğ’un da yer aldığı Canım Babam dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşadı. Bu dizide dikkatleri üzerine çeken çocuk oyuncu Merve Ateş’in 2015 yılında yayınlanan Beş Kardeş dizisinde Melike karakteri ile yıldızı parlamıştır. Yıldız oyuncu son olarak 2021 yılında yayınlanan Akif filminde Bedia karakterini oynamıştır.

Merve Ateş Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Aldı?

2011 Canım Babam

2012 Hayatımın Rolü

2013 Bu İşte Bir Yalnızlık Var

2014 Siccin: Büyü Haramdır

2015 Beş Kardeş

2017 Masum – Elif

2018 Onun Hikayesi

2021 Akif – Bedia

2021 Yargı – Tuğçe

Yargı Dizisi Özlem Kimdir? 

Yargı Dizisi Özlem Kimdir
Yargı Dizisi Özlem Kimdir

Yargı Dizisi Özlem karakterini canlandıran Pınar Töre 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Pınar Töre Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatları Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümünden mezun olmuştur. Çekmeceler isimli sinema filminde rol almıştır.

Gerçek Adı: Pınar Töre

Doğum Tarihi: 01.01.1979 (41 yaşında)

Burç: Yay

Boy: 1.60

Eğitim: Lisans

Medeni Hali: Bekar

Mezun: Bilkent Üniversitesi

Meslek: Oyuncu

Doğum Yeri: İstanbul

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim