Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih Kimdir? Kaç Puan Aldı

Zuhal Topalla Yemekteyiz Semih Kimdir? Kaç Puan Aldı
Zuhal Topalla Yemekteyiz Semih Kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasına yeni hafta yarışmacıları arasında yer alan Semih Bey hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Ekranların fenomen yemek yarışmasında yeni haftada yeni yarışmacılar ile devam ederken bu hafta yarışacak olan yarışmacılar merak konusu oldu.

Semih bey şapkası ile dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. Şapkası ve tarzı ile yeni haftada en çok konuşulacak olan yarışmacılardan olması beklene Semih bey haftanın ilk günü yemek yapan yarışmacın mutfağını denetlemeyi ihmal etmedi. 

Yemekteyiz Semih kendisini sosyal medya fenomeni olarak sayılabileceğini ifade ederken 3600  takipçisi olduğunu söyledi. İlk gün yarışmasında diğer yarışmacılar ile olan diyalogları ise yeni haftada en çok konuşulacak yarışmacı olacağının sinyallerini verdi. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz Semih Karaduman Kimdir? 

Yemekteyiz yarışması 30 Kasım Salı günü yarışacak olan Semih Karaduman 28 yaşında Zonguldak'lı. Eleştiri yapmayı çok sevdiğini ifade eden Semih Karaduman Haftanın 2. Günü yarışacak olan isim.

Zuhal Topalla Yemekteyiz Semih Hangi Yemekleri Yaptı?

Semih Beyin yaptığı yemekler tatlılar ve ara öğünler hakkında açıklama yapıldığında bu alanda yazılacaktır.  

Zuhal Topalla Yemekteyiz Semih Kaç Puan Aldı ?

Aysun Hanımdan ..... Puan Aldı. 

Merve Abbasoğlu Hanımdan ...... Puan Aldı

Merve Sancak  Hanımdan .... Puan Aldı.

Oktay Beyden ...... Puan Aldı. 

Sevilen yarışmada bu hafta 3 kadın iki erkek yarışmacı yer alıyor. Diğer yarışmacılar hakkında detayları vipdizi.net adresinde bulabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim