Kanunsuz Topraklar Dizisi Bahar Kimdir?

Kanunsuz Topraklar Dizisi Bahar Kimdir?
Kanunsuz Topraklar Dizisi Bahar 

Kanunsuz Topraklar Dizisi Bahar rolünü canlandıran (Başak Parlak) hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Kanunsuz Topraklar dizisi Bahar karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Başak Parlak, 3 Kasım 1989 yılında Tekirdağ ilinde dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini  Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümümde tamamlamıştır. 

Şimdilerde Kanunsuz Topraklar Dizisi Bahar rolü ile ekranlara gelen oyuncu Dizi kariyerine ilk olarak  Zalim dizisiyle başlamıştır. Kış Güneşi Dizisi sonrasında Son olarak Şevkat Yarimdar isimli dizide rol alan oyuncu bu dizide Esin rolünü oynamıştır.  @basakparlak kullanıcı adı ile sosyal medyada yer almaktadır. 

Madencilerin hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde Davut karakteri son anda ortaya çıkarak Malik Paşazade ve Ali Gelik’in birlikte yapacakları ortaklık planlarını bozar. Malik Bey ise o bölgeden  uzaklaşır. Gece yarısı  kulüp te oturanlar ayrıldıktan sonra  iki aşık kulüpte  baş başa kalırlar. 

Gülfem bu arada Davut’a tüm gerçekleri  anlatır. Sevdalarını birlikte yaşamak isteyen ikili için  artık aralarında  herhangi bir ve sorun kalmamıştır.  Malik Bey ise ortadan kaybolunca Davut ve Gülfem birlikte onu ararlar. 



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim