Alanyaspor (5-1) Konyaspor Maç Özeti ve Golleri İzle Bein Sports 1 Alanya Konya Özet İzle

Süper Lig’de 27. hafta tüm hızıyla devam ediyor. Son üç maçta 7 puan kaybeden Konyaspor, hem Trabzonspor’a yetişme fırsatını kaçırdı, hem de ikincilik için rakipleri kendisine yetişmiş oldu. Alanyaspor ise maçtan önce 7. sırada. Alanyaspor’un da zirve yarışında var olabilmesi için zorlu maçta Konyaspor’u yenmesi gerekiyor. Alanyaspor (5-1) Konyaspor Maç Özeti ve Golleri İzle, Alanyaspor Konyaspor Maç Özeti İzle, Alanyaspor Konyaspor Maç Özeti ve Golleri, Alanyaspor’un gollerini kim attı?

Alanyaspor Konyaspor maçı öncesinde iki takımın form durumları da kötü. Alanyaspor uzun bir yenilmezlik serisiyle çıktığı Trabzonspor maçında 4-0 gibi bir sonuçla yenildi. Taraftarları çok üzen bu skor sonrası Alanyaspor için Konyaspor’u yenmekten başka çare yok. Alanyaspor, son 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi aldı. Konyaspor ise son 3 haftada sadece bir beraberlik elde edebildi. Konyaspor, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarını 2-1’lik skorlarla kaybetti.  Alanyaspor Konyaspor Maç Özeti İzle

Alanyaspor 5-1 Konyaspor Maç Özeti İzle

11. dakikada Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı’nın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. 26. dakikada ise Alanyaspor, Adil Demirbağ’ın kendi kalesine attığı golle durumu eşitledi. 33. dakikada Umut Güneş’in attığı golle Alanyaspor evinde 2-1 öne geçti. Kazanılan penaltıda topun başına Diedhiou geçti. 38. dakikada Alanyaspor Diedhiou’nun golüyle skoru 3-1’e getirdi. 42. dakikada Alanyaspor, Joao Novais’in attığı golle farkı 3’e çıkardı: 4-1. İlk yarıda başka gol olmayınca Alanyaspor’un 4-1 üstünlüğüyle soyunma odasına gidildi.

Bu sene deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmanın 5 tanesini kazanabilen Konyaspor, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Deplasmanda en çok puan toplayan 5. ekip olan Konyaspor, son iki deplasman maçını ise kaybetti. 12 maçta 18 gol atan ve 13 gol yiyen Konyaspor, bugün zorlu maçta bakalım ne yapacak?

Alanyaspor Konyaspor Maçı İlk 11ler

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih, Furkan, Tayfur, Novais, Umut, Efecan, Emre Akbaba, Candeias, Diedhiou

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Rahmanovic, Amilton, Mpoku, Bytyi, Ahmed Hassan.

The post Alanyaspor (5-1) Konyaspor Maç Özeti ve Golleri İzle Bein Sports 1 Alanya Konya Özet İzle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/kAGLQts
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/1ZGAlXn

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim