Başakşehir Karagümrük Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports Başakşehir Fatih Karagümrük maçı izle

Süper Lig ’in 27. haftasında İstanbul takımları Başakşehir ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Son haftaların formda takımı Başakşehir, lig ikincisi Konyaspor ile puan farkını 3’e indirmeyi başardı. Lider Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda tam gaz yoluna devam ettiği ligimizde lig ikinciliği için büyük bir yarış söz konusu. Avrupa’dan elenen Fenerbahçe, hedeflerinden uzaklaşan Beşiktaş, yukarıları zorlayan Adana Demirspor… Ligde son maçını 3 puanla kapatan Başakşehir, Fatih Karagümrük maçını da kayıpsız geçerek ikinciliğe tırmanmak istiyor. Karagümrük takımı da ligde son 4 maçın 3’ünü kazanmayı başardı. Heyecanlı ve bol geçmesi beklenilen bir maç bizi bekliyor. Başakşehir Karagümrük maçı internetten bedava izle. Başakşehir Karagümrük justin tv izle. Başakşehir Karagümrük jestyayın izle. Başakşehir Karagümrük kralbozguncu izle.

Başakşehir Karagümrük Maçı CANLI İzle Şifresiz

Süper Lig tarihinde 3 defa karşılaşan Başakşehir ile Karagümrük takımları arasındaki üç maçı da Karagümrük kazanmayı başardı. Başakşehir’in puan alamadığı tek Süper Lig ekibi olan Karagümrük, üç maçta 6 gol atıp 1 gol yedi.  Bu sezon ilk yarıdaki maçı Karagümrük takımı 3-1 kazanmayı başarmıştı. Bertolacci (2) ve Balkovec’in golleriyle 3-0 öne geçen Karagümrük, 84. dakikda Danjel Aleksic’in golüne engel olamayınca maç 3-1 sona erdi.

Emre Belezoğlu Başakşehir’in başına geçtikten sonraki ilk 5 maçını kazanan Başakşehir, aynı seriye ulaşmak istiyor. Son dört maçını da 3 puanla kapatan Başakşehir, Fenerbahçe’yi 1-0 yendi, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor maçlarını 2-0 kazandı. Erteleme maçında da 4 gün önce Konyaspor’u 2-1 yenen Başakşehir, arka arkaya 5. galibiyetin peşinde olacak. Justin Tv Başakşehir Karagümrük Maçı Canlı İzle Başakşehir Karagümrük izle Bein sport 1 şifresiz canlı izle jestyayın Başakşehir Karagümrük maçını izle taraftarium24 Golvar Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd maç keyfi Karagümrük Karagümrük canlı maç izle taraftarium 24 Başakşehir Karagümrük maçını bedava izle Futbol tv Başakşehir Karagümrük maçı canlı izle Youtube canlimacizle selçuksport hd 63 Başakşehir Karagümrük maçı izle

Taraftarium24 Başakşehir Karagümrük Maçı Canlı İzle

Süper Lig’de iki takım arasında oynanan son 3 maçta Başakşehir galibiyet alamadı. 3 maçı Karagümrük kazanmayı başardı.  Bu sezonki ilk maçı 3-1 kazanan Karagümrük, geçen sene oynanan maçları 1-0 ve 2-0’lık sonuçlarla kazanmayı başarmıştı.

İki takımın Süper Lig’de 4. karşılaşması bugün. Süper Lig’den önce 1. lig ve Türkiye Kupası’nda da karşılaşan iki ekip arasında 10 karşılaşmada Başakşehir 5 galibiyet aldı, Karagümrük dört maçı yenmeyi başardı.  İki takım arasında bir maç berabere bitti. 3. lig’de 1996 yılında oynanan maçta iki takım 1-1 berabere kalmıştı.

Başakşehir Karagümrük Maçı Canlı İzle

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Başakşehir, 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda 46 puan topladı. Ligde 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgisi olan Karagümrük ise 36 puan elde etti. Başakşehir evinde oynadığı 13 karşılaşmada 9 galibiyet ve bir beraberlik alırken, 3 maçı ise kaybetti.  Karagümrük takımı ise deplasmanda oynadığı 13 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, 7 maçtan puansız ayrıldı.

Başakşehir Karagümrük Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı hakem Yasin Kol yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Başakşehir Karagümrük Maçı ilk 11’ler

Başakşehir: Volkan, Caicara, Epureanu, Hasan Ali, Tolga, Serdar, Berkay, Pizzi, Trezeguet, Okaka

Karagümrük: Viviano, Salih, Burak, Balkovec, Caner, Bistrovic, Biglia, Toure, Emre Mor, Borini, Ahmed Musa

Başakşehir Karagümrük Justin TV izle

The post Başakşehir Karagümrük Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports Başakşehir Fatih Karagümrük maçı izle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/O01TwSq
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/mdDuiKI

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim