BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı canlı izle Şifresiz TRT Spor Erzurum Ankaragücü maçı izle linki

TFF 1. Lig’de haftanın maçı başlamak üzere. Lider Ankaragücü, zorlu Erzurumspor deplasmanına gidiyor. Maç öncesinde Ankaragücü 52 puanla lider, Erzurumspor ise 44 puanla 3. sırada yer alıyor. Erzurumspor zirve iddiasını sürdürmek için Ankaragücü’nü yenmenin peşinde. Ankaragücü ise Ümraniyespor ve Erzurumspor’la yaptığı mücadelede en zorlu maçlarından birisine çıkıyor. BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı izle linki. BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçın yayın saati ve maçın yayınlanacağı kanal merak ediliyor. TFF 1. Lig 27 Şubat Pazar günü BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı şifresiz izle TRT Spor

Maçtan önce Teknik Direktör Yücel İldiz; ”Bu grupta hiç bir şekilde vazgeçmemek, sonuna kadar savaşmak gerekiyor. Vazgeçmeyen takımlar kazanıyor, biz de sonuna kadar vazgeçmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı Canlı İzle Şifresiz

TFF 1. Lig’in 27. haftasında BB Erzurumspor evinde MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Tugay Numan Kaanoğlu yönetecek.

TFF 1. Lig’in geride kalan bölümünde BB Erzurumspor, 12galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 44 puan topladı. Ligde 3. sırada yer alan BB Erzurumspor, Süper Lig’e çıkabilmek için ligi ilk ikide bitirmeye çalışıyor. Erzurumspor son üç maçından beraberlikle ayrıldı.

Ligde 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgisi olan MKE Ankaragücü ise 52 puan elde etti. Ümraniyespor ile haftalardır zirve mücadelesi veren Ankaragücü üç hafta önce liderliği ele geçirdi.  Ankaragücü son 9 maçta 7 galibiyet, bir beraberlik ve bir de yenilgi aldı.

Erzurumspor Ankaragücü canlı izle

BB Erzurumspor iç sahada en çok puan toplayan takım. 13 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik alan Erzurumspor, evinde sadece Ümraniyespor’a kaybetti.  Ankaragücü ise deplasmanlarda en çok puan toplayan takım. 13 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik alan Başkent ekibi, 4 maçı ise kaybetti. Ankaragücü deplasman maçlarında 20 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü.

BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

Erzurum takımında Eren Tozlu ve Novikovas 7’şer goll bu sezon en çok gol atan isimler.  Ankaragücü takımında Ern Derdiyok 9 golle en golcü isim. Kwabena 8 golle onu takip ediyor.  TFF 1. ligin gol krallığı yarışında en çok gol atan isim 14 golle İbrahim Yılmaz (İstanbulspor). Onu Eyüpspor forması giyen Umut Bulut 13 golle takip ediyor.

BB Erzurumspor MKE Ankaragücü TRT Spor canlı izle

The post BB Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı canlı izle Şifresiz TRT Spor Erzurum Ankaragücü maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/kAGLQts
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/iAnsFc3

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim