Chelsea 10-11 Liverpool maç özeti izle Bein Sports 2 EFL Lig Kupası Final Maçı

İngiltere Lig Kupası finalinde iki dev karşı karşıya geliyorlar. Geçen senenin Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea, bu sene Avrupa’da fırtına gibi esen diğer bir takım olan Liverpool’u konuk ediyor. Salah, Mane, Jota üçlüsüyle gol yollarında fırtına gibi esen Liverpool karşısında Chelsea savunması bakalım neler yapacak. Peki Chelsea-Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman oynanacak? İşte Chelsea-Liverpool maçının canlı yayın bilgileri.

Chelsea Liverpool maç özeti izle

Chelsea Liverpool maç özeti izle

Chelsea ile Liverpool, İngiltere Lig Kupası (EFL) final maçında karşı karşıya geliyor. Chelsea Liverpool maçı saat 19:30’da başladı ve Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlandı.. Chelsea ile Liverpool arasındaki maç golsüz eşitlikle sona erdi. Penaltılarda 11-10 üstünlük sağlayan Liverpool kupanın sahibi oldu. Penaltı atışlarında Chelsea adına son penaltıyı kaçıran isim ise Kepa oldu. Olağanüstü bir maç çıkaran kaleci Edouard Mendy’nin yerine penaltılar düşünülerek Kepa Arrizabalaga oyuna girmişti. Ama kaleci Kepa 11. penaltıyı üstten auta gönderdi.

(0-1) J. Milner

(1-1) Marcos Alonso

(1-2) Fabinho

(2-2) R. Lukaku

(2-3) V. van Dijk

(3-3) K. Havertz

(3-4) T. Alexander-Arnold

(4-4) R. James

(4-5) Mohamed Salah

(5-5) Jorginho

(5-6) Diogo Jota

(6-6) A. Rüdiger

(6-7) D. Origi

(7-7) N. Kanté

(7-8) A. Robertson

(8-8) T. Werner

(8-9) H. Elliott

(9-9) Thiago Silva

(9-10) I. Konaté

(10-10) T. Chalobah

(10-11) C. Kelleher

(10-11) Kepa

Chelsea Liverpool maçı canlı izle

İki takım arasında ligde oynanan son iki maç berabere bitmişti. İki takım arasındaki tüm maçlarda Liverpool 75 galibiyet alırken, Chelsea ise 61 maçı yenmeyi başardı.

Liverpool, çıktığı son 9 resmi maçtan galip ayrıldı. Chelsea ise son 9 maçta 7 galibiyet aldı, bir beraberlik bir de yenilgisi var.

Chelsea Premier Lig yarışından koptu ama Liverpool lider Manchester City’yi takibe devam ediyor.

Chelsea-Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

Chelsea-Liverpool maçını Stuart Attwell yönetecek. Hakemin yardımcıları ise Daniel Cook ve Daniel Robathan. Chelsea-Liverpool maçı bugün saat 19:30’da başlayacak ve Bein Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Chelsea-Liverpool İlk 11’LER:

Chelsea: Mendy; Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Kante, Kovacic, Alonso; Mount, Pulisic, Havertz.

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Thiago; Salah, Diaz, Mane.

Chelsea Liverpool maçı canlı izle Şifresiz

Chelsea Lig Kupası’nı 5 kez müzesine götürürken Liverpool bu kupayı 8 defa kazandı.

Liverpool’da Firmino’nun sakatlığı devam ediyor. Diego Jota ilk 11’de riske edilmedi. Salah, Luis Diaz, Mane hücum hattı ile zorlu maça çıkan Liverpool’un çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Luiz Diaz devre arasında alındı ve takıma hemen uyum sağladı.

The post Chelsea 10-11 Liverpool maç özeti izle Bein Sports 2 EFL Lig Kupası Final Maçı appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/lpnYQPf
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/EubUnJw

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim