Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 1 GS Rize Canlı İzle

Süper Lig’de 27. hafta tüm hızıyla devam ediyor.  Galatasaray evinde Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Çaykur Rizespor bu maçtan önce teknik direktör değişikliğine gitti. Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz, bu maçta Çaykur Rizespor’un başında olacak. Nef Stadı’nda duygu dolu anlar yaşayacak olan Bülent Korkmaz’ın nasıl bir 11 süreceği de maçtan önce çok merak ediliyordu. Maç öncesinde Altay’ın galip gelmesiyle 19. sıraya düşen Rizespor için maçtan puan ya da puanlarla dönmek büyük önem taşıyor. Justin Tv Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle Şifresiz Malatya BJK Canlı İzle Kaçak Selçuksports Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı İzle Süper Lig 27. Hafta maçı izle

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı öncesinde Galatasaray’ın son 15 maçta sadece iki galibiyet aldığını hatırlatmakta fayda var. Galatasaray, son 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Çaykur Rizespor ise son 9 haftada sadece bir galibiyet elde edebildi. Deplasmanda oynadığı son iki maçta Hatayspor ve Altay ile 0-0 berabere kalan Rizespor, galibiyet alamasa da deplasmanlardan puan çıkartmaya çalışıyor. Selçuksports Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı İzle

Galatasaray 1-1 Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle Şifresiz

Bu sezon deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmadan sadece 3 tanesinden beraberlik çıkartabilen Çaykur Rizespor, 9 yenilgi aldı. Deplasmanda galibiyeti olmayan tek takım olan Rizespor, deplasmanda oynadığı son 4 maçın 3 tanesinde berabere kaldı.

Galatasaray’ın evinde oynadığı son 4 maçta galibiyeti bulunmuyor. Evinde Antalyaspor’u yendikten sonra oynadığı 4 karşılaşmada 3 ynilgi ve bir beraberlik aldı. Giresun, Kasımpaşa ve Trabzonspor ‘a yenilen Sarı-Kırmızılılar, Kayserispor ile berabere kaldı.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı 27 Şubat Pazar günü saat 19.00’da NEF Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor Aralarındaki Maçlar

Galatasaray ile Rizespor lig maçlarında 41 defa karşılaştılar. 41 maçta sarı-kırmızılılar 27 galibiyet alırken Rizespor ise 7 defa Galatasaray’ı yenmeyi başardı. 7 mücadele ise berabere bitti. Galatasaray’ın 95 golüne, Rizespor 43 golle karşılık verdi.

NEF Stadı’nda şimdiye kadar oynanan 23 karşılaşmanın 15 tanesini Galatasaray kazanırken, Çaykur Rizespor 3 galibiyet elde etti. Bu staddaki son karşılaşmayı Rizespor 4-3 kazanmayı başarmıştı. Galatasaray ile Rizespor arasındaki son 4 lig maçında tam 18 gol atıldı. bol gollü maçlarda ayrıca kırmızı kartlar da maçlara damga vuruyor, çünkü son 4 maçta 4 de kırmızı kart çıktı.

03 Eki 2021 RIZ 2 – 3 GS
19 Mar 2021 GS 3 – 4 RIZ
28 Kas 2020 RIZ 0 – 4 GS
14 Haz 2020 RIZ 2 – 0 GS
23 Oca 2020 GS 2 – 1 RIZ

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Kim?

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Justin Tv Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle

59 yaşındaki teknik direktör Domenec Torrent Galatasaray’ın başında sadece iki galibiyet alabildi. Eğer bu maçı kazanırsa arka arkaya iki galibiyet alarak seri yapmak istiyor.

Bülent Korkmaz ise şöyle konuştu: “Zor bir görev. Zor ve kritik bir süreç. Bunu bilerek geldik. Ekibimle kendimize ve takıma güveniyoruz. İnşallah üstesinden geleceğiz.”

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı İlk 11ler

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed.

Çaykur Rizespor: Tarık, Baiano, Holmen, Ponck, Eren, Phiri, Gedson, Yusuf, Boldrin, Boyd, Pohjanpalo.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı Anlatım

1′ Ümit Öztürk ilk düdüğü ile karşılaşma başladı.

2′ Galatasaray atağında Mohammed’in pasında  penaltı noktası civarından Emre plase bir vuruşta gol atmak istedi ama top direğin az farkla yanından auta gitti.

5′ Galatasaray’ın kullandığı taç atışında topu alan Mohammed’in ortasında top üst direkten geri geldi.

8′ Rizespor serbest vuruştan golü buluyor. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gedson Fernandes kaleci Pena’yı avlıyor ve Rizespor 1-0 öne geçiyor.  Devre arasında Süper Lig’e geri dönen Fernandes kariyerindeki ilk golünü Galatasaray’a atmış oldu.

10′ Galatasaray’ın kazandığı frikikte Cicaldau’nun sert şutunu kaleci Tarık kornere gönderdi.

29′ Kerem Aktürkoğlu’nun ceza yayı üzerinden vuruşunda top auta gitti.

40′ Kerem sol kanattan ilerledi. Ceza alanı içindeki Berkan’a gönderdiği pasta Berkan tek topla topu Van Aanholt’un önüne bıraktı. Düzgün bir vuruş yapan Aanholt skoru 1-1 yaptı.

44′ Kerem’in ortasında Mohammed kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

Galatasaray’ın Eksikleri Kimler?

Cimbom’da Muslera, Diagne, Babel, Luyindama, Arda Turan ve Işık Kaan Arslan, sakatlıkları sürdüğü için kadroda yoklar.

The post Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 1 GS Rize Canlı İzle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/kAGLQts
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/AD7QPRE

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim