Giresunspor Göztepe Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 2 Giresun Göztepe Canlı İzle

Süper Lig’de 27. hafta tüm hızıyla devam ediyor. Ligin alt sıralarını ilgilendiren maçta 17. sıraya kadar düşer Giresunspor, bir üst sıradaki Göztepe ile karşılaşacak. Çotanak Stadı’nda maç öncesi nefesler tutuldu. İki takımın taraftarları da maçı internetten izlemek için canlı yayın linki arıyorlar. Justin Tv Giresunspor Göztepe Maçı Canlı İzle Şifresiz Malatya BJK Canlı İzle Kaçak Selçuksports Giresunspor Göztepe Maçı İzle Süper Lig 27. Hafta maçı izle

Giresunspor Göztepe maçı öncesinde iki takımın form durumlarının kötü olduğunu söylememiz gerekiyor. Giresun takımı evinde oynadığı son 4 maçı da kaybetti. Giresunspor, son 6 maçta 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Göztepe ise son 3 maçını kaybetti. 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Göztepe, son üç maçını kaybedince ateş hattına düşmüş oldu. Selçuksports Giresunspor Göztepe Maçı İzle

Giresunspor Göztepe Maçı Canlı İzle Şifresiz

Bu sene deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmanın sadece 3 tanesini kazanabilen Göztepe, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Deplasmanlarda 12 maçta 17 gol atan Göztepe, son 17 deplasman maçında da gol atmayı başardı.

Göztepe’nin en büyük sorunu ilk golü yemek gibi görünüyor.  Oynadığı 26 maçın 18 tanesinde ilk golü kalesinde gören Göztepe, 3 maçı çevirmeyi başardı ve galibiyet alabildi. 5 maçta ise beraberliği kurtarabilen Göztepe, 10 maçı ise kaybetti.

Giresunspor Göztepe Maçı ne zaman, saat kaçta?

Giresunspor Göztepe maçı 27 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Çotanak Stadyumu’nda oynanacak. Maç Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Giresunspor Göztepe Maçının Hakemi Kim?

Giresunspor-Göztepe maçını Cüneyt Çakır yönetecek. yardımcıları ise Bahattin Duran ve Alparslan Dedeş.

Justin Tv Giresunspor Göztepe Maçı Canlı İzle

İki takım arasında oynanan 21 karşılaşmada iki takım da 7’şer galibiyet alırken, 7 maç da berabere bitti. Giresunspor evinde oynadığı 10 maçın 5 tanesini kazanırken 3 maç berabere bitti. Göztepe ise 2 maçı kazanmayı başardı. Göztepe’nin bu statta aldığı son galibiyet Şubat 1977’de 2-1 lik sonuçlar gelmişti.

Sezonon ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Giresunspor deplasmanda 1-0 kazanmıştı. 61. dakikada penaltı kazanan Göztepe’de DAvid Tijanic penaltıyı kaçırmıştı. 71. dakikada bu sefer Giresunspor’un kazandığı penaltıyı Fousseni Diabate gole çevirdi. Maçta başka gol oymayınca Giresunspor deplasmandan üç puanla döndü.

Giresunspor Göztepe Maçı İlk 11ler

Giresunspor : Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz Behich, Flavio, Chiquinho, Diabate, Serginho, Muhammed, Umut Nayir.

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Atakan, Atınç, Wilker Angel, Berkan Emir, Soner, Obinna, Tannane, Halil, Ndiaye.

The post Giresunspor Göztepe Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 2 Giresun Göztepe Canlı İzle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/kAGLQts
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/8291SEK

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim