Justin Tv Napoli Barcelona maçı canlı izle Şifresiz Exxen spor Taraftarium24 canlı maç izle

Barcelona, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off turu maçında deplasmanda Napoli ile karşılaşıyor. Müthiş maçta önce izleyiciler maçı merakla bekliyorlar. İlk maç 1-1 sona ermişti. Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu 3. bitirdi ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Napoli ise Avrupa Ligi C Grubu’nu Spartak Moskova’nın ardından ikinci olarak bitirmeyi başardı.  İspanyol devi Barcelona ile İtalyan ekibi Napoli arasındaki maçta iki taraf da rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmeye çalışacaklar. Napoli Barcelona maçı hangi kanalda? Napoli Barcelona maçı nereden izlenir? Selçuk Sports Napoli Barcelona maçı canlı izle Şifresiz Exxen spor Taraftarium 24 canlı maç izle

Exxen Spor Napoli Barcelona maçı Canlı İzle

Barcelona, Şampiyonlar Ligi grup aşamasını 7 puanla üçüncü tamamladı. Evinde  oldukça başarısız bir performansa imza atan Barcelona, Bayern Münih’e 3-0 kaybetti, Benfica ile golsüz berabere kaldı. Dinamo Kiev’i ise 1-0 yenmeyi başardı.  Deplasmanda ise Bayern Münih ve Benfica’ya 3-0 yenilen Barcelona, tek galibiyetini de Dinamo Kiev deplasmanından aldı. Grupta sadece 7 puan toplayabilen Barcelona, alışık olmadığı UEFA Avrupa Ligi’nden yoluna devam edecek. Bu kupadaki en güçlü takımlardan birisi olan Barcelona, bakalım kupayı kaldırabilecek mi?

Napoli, geçen sene ligde 5. sırada yer alabildi. Şampiyonlar Ligi’ni kaçıran Napoli, Avrupa Ligi’nde C grubunda mücadele etti. Spartak Moskova’ya iki maçta da yenilen Napoli, grubu da Spartak Moskova ile eşit puanda bitirmesine rağmen ikinci oldu.

Napoli Barcelona maçı hangi kanalda?

Napoli ile Barcelona arasındaki Avrupa Ligi mücadelesi  Camp Nou stadında oynanıyor.  Barcelona Napoli maçı 17 Şubat Perşembe günü saat 20:45’de Exxen’den canlı yayınlanacak.

İki takım arasındaki ilk maç 1-1 sona ermişti. Barcelona kendi sahasında Napoli’yi yenemedi ve şimşekleri üstüne çekti.  Maçın başında 1-0 yenik duruma düşen Barcelona, Ferran Torres’in golüyle skoru 1-1 yapmayı başardı. Başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Barcelona bugün deplasmandan galibiyetle dönmek ve turu geçmek istiyor.

Napoli Barcelona Maçı Şifresiz

Şampiyonlar Ligi grubunu üçüncü bitiren Barcelona, Avrupa Ligi’ni Spartak Moskova’nın ardından ikinci sırada bitiren Napoli’yi ağırlıyor.  Real Madrid’in 15 puan gerisine düşen Barcelona kendi liginde 4. sırada yer alıyor. Napoli ise Milan ve İnter ile müthiş bir şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Barcelona 17 yıl sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkamadı. Barcelona, ​​UEFA Kupası’nda en son 2003-04’te oynamıştı. Kral Kupası’nda da Athletic Bilbao’ya elenen Barça için en iyi seçenek bu kupayı kazanmak gibi görünüyor.

Barcelona Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı son 5 maçın 3’nü kaybetti. Ama UEFA Kupası maçlarında evlerinde son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettiler.

Napoli Barcelona Maçı ne zaman, saat kaçta?

Barcelona Napoli maçı 17 Şubat Perşembe günü saat 20:45’de oynanacak.

Napoli Barcelona Maçı Maçının Hakemi Kim?

Maçın hakemi İtalyan Daniele Orsato. Yardımcıları ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini.

Napoli Barcelona Maçı İlk 11ler

Barcelona: Ter Stegen, Mingueza, Eric Garcia, Pique, Alba, Frenkie de Jong, Pedri, Nico, Traore, Ferran Torres, Aubameyang.

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Koulibaly, Rrahmani, Jesus, Ruiz, Anguissa, Eljif Elmas, Zielinski, Insigne, Osimhen

Napoli Barcelona Arasındaki Maçlar

Barcelona şimdiye kadar Napoli ile 6 defa karşılaştı. 4 maçı Barça kazanırken 1 maçı Napoli kazandı, bir maç da berabere bitti. İki takım arasında Şampiyonlar Ligi’ndeki son karşılaşmada Barcelona Napoli’yi evinde 3-1 yenmeyi başarmıştı. Napoli ise tek galibiyetini 2014 yılında hazırlık maçında 1-0’lık skorla almıştı.

08 Ağu 2020 BAR 3 – 1 NAP
25 Şub 2020 NAP 1 – 1 BAR
10 Ağu 2019 NAP 0 – 4 BAR
07 Ağu 2019 BAR 2 – 1 NAP
06 Ağu 2014 NAP 1 – 0 BAR

Taraftarium24 Napoli Barcelona maçı canlı izle

The post Justin Tv Napoli Barcelona maçı canlı izle Şifresiz Exxen spor Taraftarium24 canlı maç izle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/nVY50um
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/N2IMO3G

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim