Messi, Sotogrande’de lüks bir otel satın aldıktan sonra tüm personeli kovdu

Artık Paris St Germain (PSG) olan Leonel Messi, otel ve emlak işine yaptığı baskınlarla tanınıyor, Sotogrande’deki en son lüks otel ve o zamandan beri tüm personel işten atıldı.

Leonel Messi’nin sahibi olduğu otel zinciri MIM Hotels grubu , Cádiz’in en seçkin bölgelerinden biri olan Sotogrande’deki lüks tesisi birkaç gün önce satın aldı:

San Roque’daki ünlü otel, Messi tarafından satın alınan altıncı oteldir ve iyi yapılacaklar için harika bir tatil yeridir. Barça’nın eski kaptanı Messi, bir dizi yüksek profilli mülk edindiği için ticari zekasıyla tanınıyor.

Satın almanın kendisi, yıllar içinde bir dizi mülk edindiği için haber değeri taşımaz, ancak bu vesileyle otel grubu yaklaşık 40 kişilik personelin tamamını işten çıkardı. San Roque Belediye Başkanı’nın görevden alınması için herhangi bir sebep gösterilmedi. Juan Carlos Ruiz Boix, kasabaya bir darbe olarak nitelendirdi. Görünüşe göre Ruiz Boix, kararın geri alınmasını denemek ve müzakere etmek için grupla temas kurdu.

Europa Sur’da yer alan bir habere göre belediye başkanı şunları söyledi: “Otelin düzenli bir müşterisi var, 20 yıldan fazla bir süredir yazı orada geçiren ailelerle birlikte ve ilk kararın büyük profesyonellerin işten çıkarılmasına izin vermeyeceğiz. , bu belediye başkanının desteğine sahip olan ve işlerine dahil edilmesi gereken kadın ve erkekler.”

Belediye başkanı sözlerine şöyle devam etti: “25-30 yıllık tecrübeye sahip bir kadrom vardı ve ne yazık ki yeni otel grubundan kendilerine ulaşan ilk haber işten çıkarılmaları oldu!” Ruiz Boix, aldığı kararla öfkesini dile getirdi.

Leonel Messi’nin otel grubu, bir otelin satın alınmasının ardından olağan bir karar olan ve AB iş kanununa aykırı olabilecek bir kararla, Cádiz’de satın aldığı lüks bir otelin tüm personelini işten çıkardı.

The post Messi, Sotogrande’de lüks bir otel satın aldıktan sonra tüm personeli kovdu appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/40wLbrD
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/cSODsdM

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim