Sivasspor (2-3) Beşiktaş Maç özeti izle Bein Sports Sivas Bjk özet izle

Süper Lig ’in 27. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Evinde oynadığı son 12 maçta yenilgi almayan Sivasspor, üst sıraları hedefleyen Beşiktaş karşısında serisini sürdürmek istiyor. Beşiktaş’ın ise deplasman performansı maç öncesi çok da umut vermiyor. 13 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alabilen Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ve Karagümrük takımlarını yenmeyi başardı. Son 10 deplasman maçında 1 galibiyet alabilen siyah beyazlı takım, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Sivasspor Beşiktaş Maç özeti izle, Sivasspor Beşiktaş Maç özeti ve golleri izle, Sivas Bjk Maç özeti izle

Sivasspor 2-3 Beşiktaş Maç özeti ve golleri izle

Maçın ilk yarısında tam üç gol izledik. 12. dakikada Ghezzal çalımlarla ceza sahasına girdi. Çevirdiği topu Sivasspor defansı uzaklaştıramadı. Seken topu önünde bulan Alex Teixeira’nın pasında düzgün bir vuruş yapan Batshuayi skoru 1-0 yaptı. 26. dakikada Uğur Çiftçi’nin harika ortasında Yatabare skoru eşitleyen golü attı. Maçın 34. dakikasında Wellington’un kafa vuruşu direkten döndü. 43. dakikada ise Ghezzal Beşiktaş’ı yeniden öne geçiren golü attı. Umut Meraş’ın ortasında Ghezzal kafayı vurdu ve golünü attı. Ghezzal’ın kafayla atığı ilk gol oldu. İlk yarıyı Beşiktaş 2-1 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında Sivasspor Beşiktaş’ı bunalttı. Önder Karaveli 69. dakikada Güven Yalçın’ın oyuna aldı. Güven Yalçın ceza sahası içine hareketlendiği pozisyonda Hakan Arslantaş’ın eline çarpan top Beşiktaş’a penaltı kazandırdı. Maçın 73. dakikasında Batshuayi penaltıdan skoru 3-1 yaptı. Beşiktaş rahatlamışken ceza sahasına yapılan ortada Josef de Souza’nın eline çarpan top Sivasspor’a penaltı kazandırdı. Maçın 85. dakikasında Faisal Fajr skoru 3-2’ye getiren golü attı. Maçın 90+6. dakikasında Konate’nin kafa vuruşunu son anda köşeden kornere tokatlayan Ersin Destanoğlu, Beşiktaş’ın 3 puan almasını sağlayan isim oldu.

Sivasspor Beşiktaş Maçı Özeti İzle

Süper Lig’de iki takım arasında oynanan son üç maçta Beşiktaş 2 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Sezonun ilk yarısındaki maçı da Beşiktaş 2-1 kazanmayı başarmıştı. Beşiktaş’ın iki golünü de Güven Yalçın atmıştı. Güven Yalçın, Sivasspor karşısında çıktığı son 4 maçta 4 gol atmayı başardı.

İki takım arasında şimdiye kadar oynanan 31 lig maçında Beşiktaş 15 galibiyet alırken, Sivasspor 10 galibiyet aldı, 6 karşılaşma ise berabere bitti. Beşiktaş’ın 43 gol atarken, Sivasspor ise 34 golle yanıt verdi.

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Sivasspor, 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda 30 puan topladı. Ligde 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgisi olan Beşiktaş ise 36 puan elde etti.

Rıza Çalımbay: Her takımda eksikler var. Bugün Max Gradel’in yokluğu önemli. Elimizdeki kadronun en iyisini çıkarttık. Kolay olmayacağını biliyoruz. Karşımızda Beşiktaş var. Geçen haftayı telafi etmemiz gerekiyor. Puan veya puanlara ihtiyacımız var. Zorlu bir fikstürümüz var. Elimizden geleni yapacağız.

Önder Karaveli: Rıza Hoca’ya karşı olmak benim için çok özel. Ona rakip olmak çok farklı bir his. İhtiyaç olması durumunda Josef’e süre vermeyi düşünüyoruz. DG Sivasspor, 4-5 sezondur iç sahada hemen hemen aynı oyunu oynayan bir takım. Biz de buna göre planlarımızı yaptık

Sivasspor Beşiktaş Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Sivasspor Beşiktaş Maçı ilk 11’ler

Sivasspor: Muammer, Caner, Goutas, Kamara, Uğur, Cofie, Hakan, Fajr, Pedro Henrique, Erdoğan, Yatabare

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut , Necip, Atiba, Ghezzal, Alex Teixeira, Kenan Karaman, Batshuayi

Sivasspor Beşiktaş Justin TV izle

Sivasspor’un eksikleri: Fredrik Ulvestad, Leke James ve Ahmet Oğuz. Ayrıca Max Gradel kart cezalısı.

Beşiktaş’ın eksikleri: Oğuzhan Özyakup, Rıdvan Yılmaz, Cyle Larin ve Miralem Pjanic. Sakatlıktan dönen  Josef de Souza yedekler arasında.

The post Sivasspor (2-3) Beşiktaş Maç özeti izle Bein Sports Sivas Bjk özet izle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/zKJwtgT
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/JV43kWC

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim