Slavia Prag Fenerbahçe maçı canlı izle şifresiz Exxen Tv Fener maçı canlı izle linki

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Slavia Prag’a konuk olacak. İlk maçı evinde 3-2 kaybeden Fenerbahçe, turu geçmek için iki farklı galibiyet almaya çalışacak. Zorlu deplasman öncesi Fenerbahçe seyircisi heyecanla beklemeye devam ediyor. Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Kim Min-Jae yedekler arasında yer alıyor. Avrupa Kupaları’nda 299 gole ulaşan Fenerbahçe’de bugün 300. golü kimin atacağı da merakla bekleniyor. Serdar Dursun, Enner Valencia, Pelkas ile hücum hattını oluşturan Fenerbahçe, bakalım istediği golleri bu maçta atabilecek mi? Slavia Prag Fenerbahçe maçı canlı izle Şifresiz Taraftarium24 Slavia Prag FB maçını canlı izle linki

Selçuk sports Slavia Prag Fenerbahçe maçı internetten bedava izle

Prag’daki Eden Arena’da oynanacak Slavia Prag – Fenerbahçe maçı saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak. Slavia Prag ile Fenerbahçe arasında oynanan sadece iki maç var. Slavia Prag 2 maçı da yenmeyi başardı. Fenerbahçe’nin Çekya’da deplasmanda oynadığı son iki maçı da kazandığını belirtelim. Sparta Prag ve Viktoria Plazen takımlarını deplasmanda 1-0 yenmeyi başaran sarı lacivertli takım, yeni bir tarih yazmak istiyor.

Slavia Prag Fenerbahçe justin tv izle

Kendi liginde 54 puana sahip olan Slavia Prag, 22 haftada 17 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligde sadece Sparta Prag ve Karvina takımlarına kaybeden Prag temsilcisi, 22 maçta 53 gol atmayı başardı. Ligde averajla lider olan Slavia Prag, Viktoria Plazen ile şampiyonluk yolunda müthiş bir yarış içerisinde.

Fenerbahçe Avrupa kupalarında oynadığı 239 karşılaşmada 87 galibiyet, 51 beraberlik ve 101 yenilgi aldı. Bu maçlarda 299 gol atan Fenerbahçe, kalesinde ise 351 gol gördü. 300. gol için Serdar Dursun, Enner Valencia, Pelkas en büyük adaylar arasında.

Slavia Prag Fenerbahçe jestyayın 119 izle

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Attila Szalai, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia, Dimitris Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Dursun.

Yedekler: Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Kim Min-Jae, Ozan Tufan, Mergim Berisha, İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Arda Ruhan Aksoy, Arda Güler, Bora Aydınlık.

Slavia Prag: Mandous, Bah, Ousou, Kacharaba, Dorley, Traore, Holes, Schranz, Plavsic, Olayinka, Sor

Slavia Prag Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Slavia Prag Fenerbahçe maçı EXXEN kanalından canlı yayınlanacak.

İki takım arasında İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı Slavia Prag 3-2 kazanmayı başarmıştı.  Fenerbahçe’nin gollerini Pelkas ve Ferdi Kadıoğlu atarken, konu kekibin golleri ise İbrahim Traore, Oscar Dorley ve Ondrej Lingr’dan gelmişti.

Justin TV Slavia Prag Fenerbahçe Canlı İzle

Fenerbahçe’nin eksiklerine göz atalım: Mesut Özil, Luiz Gustavo ve Filip Novak sakatlıkları nedeniyle Slavia Prag maçının kadrosunda yer almıyorlar. UEFA listesine isimleri bildirilmeyen Miguel Crespo ile Diego Rossi de kadroda bulunmuyor. Sakatlıktan yeni çıkan İrfan Can Kahveci ve Kim Min-Jae yedekler arasında. İrfan Can Kahveci’nin ikinci yarıda oyuna girmesi bekleniyor. Arda Güler de maçın ikinci yarısında oyuna girmesi beklenen diğer bir oyuncu.

The post Slavia Prag Fenerbahçe maçı canlı izle şifresiz Exxen Tv Fener maçı canlı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/fCO4Fn8
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/pQorUiM

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim