Teşkilat Dizisi Son Fragmanı İzle Youtube: Teşkilat dizisinin son fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 37. Bölüm Fragmanı İzle Teşkilat 37. Bölüm Fragmanı İzle Trt 1 6 Mart Teşkilat Dizisi Son Fragman Youtube. Teşkilat Dizisi Son Fragmanı İzle Youtube: Teşkilat dizisinin son fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi 37. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Teşkilat 37. bölüm neler olacak? Teşkilat 37. bölüm fragmanı izle Youtube 6 Mart Yeni Fragman İzle. Teşkilat dizisi son bölüm fragmanı youtube izle. Teşkilat dizisinin gelecek hafta fragmanının detayları haberimizde yer alıyor.

Teşkilat 37. Bölüm Fragmanı izle

Teşkilat Son Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin son bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Bugünkü bölümü bittikten sonra fragmanın yayınlanması bekleniyor. Yeni fragmanı Teşkilat Youtube Kanalı  ve Teşkilat Trt 1 sayfası üzerinden izleyebilirsiniz.

Teşkilat Dizisi Son Fragmanı İzle Youtube

Geçen bölümde Serdar kaçırılmış ve Suriye’ye getirilmişti. Serdar’ın çabaları sonucunda düşmanların Türkmen köyüne füze atacaklarını öğrenmiştik. Serdar elinden geleni yapsa da roketin fırlatılmasını önleyedi. Türkmen köyüne doğru fırlatılan füzeden köylüleri kurtarmak için zamana karşı bir yarış başladı. Çünkü tutsak durumdaki köy halkı füzenin hedefindeydi. Serdar karargahtan yardım istedi, son teknolojiyi kullanarak füzenin yönünü değiştirmeyi başardılar.

Pınar ve Çetin arasındaki ilişkide geçen bölümde bazı gerçekler gün yüzüne çıkmıştı. Pınar, Çetin’e kimliğini açıkladı. Çetin, Pınar’ın sevgisinin sahte olduğunu ve yanına bilgi almak için sızdığını öğrenince yıkıldı

Halit Başkan, Ceren’in kendisinin peşinde olduğunu anlayınca ona sürpriz yaptı ve karşısına çıktı. Ceren ve Halit arasında yıllardan sari bir hesaplaşma yaşandı.

Nemesis için çalışmalarını sürdüren Yıldırım, Matthias ile buluştu. Nemesis için sonraki aşamaya geçme talimatını veren Yıldırım acaba neyin peşinde?

Teşkilat dizisinin son fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat dizisinin son fragmanının yayınlanmasını bekliyoruz. Dizi sona yaklaştı ama fragman henüz yayınlanmadı.

The post Teşkilat Dizisi Son Fragmanı İzle Youtube: Teşkilat dizisinin son fragmanı yayınlandı mı? appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/40wLbrD
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/G0HNsLM

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim