Trabzonspor Kayserispor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports Trabzon Kayseri maçı izle

Süper Lig ’in 27. haftasında lider Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. En yakın rakibi Konyaspor ile puan farkını 14’a çıkartan Trabzon ekibi, Kayserispor karşısında üç puan almak istiyor. Evinde oynadığı son 19 maçta hiç yenilgi almayan Trabzonspor, ligdeki en uzun yenilmezlik serisinin sahibi. Trabzonspor Kayserispor maçı internetten bedava izle. Trabzonspor Kayserispor justin tv izle. Trabzonspor Kayserispor jestyayın izle. Trabzonspor Kayserispor kralbozguncu izle.

Trabzonspor Kayserispor Maçı CANLI İzle Şifresiz

Trabzonspor ligin zirvesinde yer alıyor. En yakın takipçisi Konyaspor’u bu stadda yendikten sonra, Konyaspor’un dağıldığına şahit olduk. Kasımpaşa ile 4-4 berabere kalan Konyaspor, erteleme maçında da Başakşehir’e yenildi. Böylece son 4 maçını galibiyetle kapatan Trabzonspor 14 puan farka ulaşmış oldu. Justin Tv Trabzonspor Kayserispor Maçı Canlı İzle Trabzonspor Kayserispor izle Bein sport 1 şifresiz canlı izle jestyayın Trabzonspor Kayserispor maçını izle taraftarium24 Golvar Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd maç keyfi Kayseri Kayserispor canlı maç izle taraftarium 24 Trabzonspor Kayserispor maçını bedava izle Futbol tv Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle Youtube canlimacizle selçuksport hd 63 Trabzonspor Kayserispor maçı izle

Taraftarium24 Trabzonspor Kayserispor Maçı Canlı İzle

Süper Lig’de iki takım arasında oynanan son 10 maçta Kayserispor 1 galibiyet aldı. 6 maçı Trabzonspor kazanırken üç maç ise berabere bitti. Kayserispor Trabzon’da rakibini bir kere yenmeyi başardı. Mayıs 2017’de oynanan maçta Kayserispor deplasmanda 3-2 galip gelmişti.

Trabzonspor Kayserispor Maçı Canlı İzle

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Trabzonspor, 19 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 63 puan topladı. Ligde 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgisi olan Kayserispor ise 38 puan elde etti. Kayserispor haftaya 9. sırada giriyor.

Maçtan önce Abdullah Avcı şöyle konuştu:

“Şampiyonluğu garantilesen de şampiyon gibi oynaman gerekiyor. Oyunun da üstünü koymamız lazım. Oyunun başından sonuna kadar içinde olan bir takım kimliğinde olmamız gerekiyor.”

Trabzonspor Kayserispor Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Medical Park Stadı’ndaki mücadele saat 20.00’da başlayacak. Maçı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Trabzonspor Kayserispor Maçı ilk 11’ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Nwakaeme, Cornelius

Kayserispor: Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Abdulkadir, Attamah, Ramazan, Thiam, Cardoso, Gavranovic

Trabzonspor Kayserispor Justin TV izle

The post Trabzonspor Kayserispor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports Trabzon Kayseri maçı izle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/nVY50um
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/hL4WQ7I

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim