Trabzonspor Kayserispor Maç Özeti İzle 3-2 Bein Sports Youtube Trabzon Kayseri özet izle

Süper Lig ’in 27. haftasında lider Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. En yakın rakibi Konyaspor ile puan farkını 14’a çıkartan Trabzon ekibi, Kayserispor karşısında üç puan almak istiyordu. Evinde oynadığı son 19 maçta hiç yenilgi almayan Trabzonspor, ligdeki en uzun yenilmezlik serisinin sahibi. Maçın ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde kapatınca bordo mavili taraftarlar neye uğradıklarını şaşırdılar. Ama ikinci yarıda fırtına gibi bir Trabzonspor vardı. Maçı 2-0’dan 3-2’ye çeviren Trabzonspor, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Trabzonspor Kayserispor Maç özeti izle 3-2

Trabzon’da ilk yarıda tam anlamıyla bir şok yaşandı. Konuk ekip ilk yarıyı Gavranovic ve Thiam’ın golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya 3 değişiklik ile başlayan Trabzonspor, maçı 3-2’ye çevirmeyi başardı.

6′ Anthony Nwakaeme’nin şutu direğin dibinden auta gitti.

11′ Manolis Siopis yarı alanını ortalarından şansını deniyor ama top auta gidiyor.

18′ Cardoso’nun ortasında topu filelere gönderen Carole, ofsayt olduğu için gol geçersiz sayıldı.

24′ Onur Bulut ceza sahasının ön tarafından kale sahasına harika bir top gönderiyor. Uğurcan’ın hemen önünde topu kontrol eden Gavranovic, topu ağlara gönderdi.. 0-1. Gavranovic, Kayserispor’un lig tarihindeki 1000. golüne de imza atmış oldu.

45′ Onur Bulut’un sağ kanattan yaptığı ortaya harika bir kafa vuruşu vuran Mame Thiam, topu ağlara gönderiyor. : 0-2

İlk yarıyı Kayserispor 2-0 önde kapattı.

49′ Djaniny ile verkaç yapmak isterken savunmadan seken top Edin Visca’nın önünde kaldı. Visca penaltı noktası civarından golünü attı: 1-2

59′ Kayserispor atağa çıkarken topu kaptırdı. Abdülkadir Ömür topu Anthony Nwakaeme’ye gönderdi. Onun derin pasında Djaniny ile Trabzonspor eşitliği sağladı. 2-2

80′ Mustafa Pektemek, Thiam’a al da at pası attı. Kaleci Uğurcan ile karşı karşıya pozisyonda Thiam’ın vuruşu direkten auta gitti.

90′ Abdülkadir Parmak şutunu çekti ama top auta gitti.

90+3′ Anthony Nwakaeme’nin şutunda kaleci uzandı ve topu kurtarmayı başardı.

90+5 Mert Çetin topa eliyle dokununca Trabzonspor penaltı kazandı. Topun başına gelen Anthony Nwakaeme toğu ağlara gönderdi. 3-2

Trabzon Kayseri Özet İzle

Trabzonspor Kayserispor Maçı ilk 11’ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Nwakaeme, Cornelius

Kayserispor: Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Abdulkadir, Attamah, Ramazan, Thiam, Cardoso, Gavranovic

The post Trabzonspor Kayserispor Maç Özeti İzle 3-2 Bein Sports Youtube Trabzon Kayseri özet izle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/nVY50um
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/DY0lLQ2

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim