Ümraniyespor Samsunspor maçı canlı izle Şifresiz TRT Spor Ümraniye Samsun maçı izle linki

TFF 1. Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor evinde Samsunspor ile karşılaşıyor. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. Ligde ikinci sırada bulunan Ümraniyespor, 7. sıradaki Samsunspor’u ağırlıyor. Ümraniyespor Samsunspor maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor Ümraniyespor Samsunspor maçı izle linki. Ümraniyespor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçın yayın saati ve maçın yayınlanacağı kanal merak ediliyor. TFF 1. Lig 27 Şubat Pazar günü Ümraniyespor Samsunspor maçı şifresiz izle TRT Spor

Ümraniyespor Samsunspor maçı Canlı İzle Şifresiz

TFF 1. Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor evinde Samsunspor ile karşılaşacak. Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek.

TFF 1. Lig’in geride kalan bölümünde Ümraniyespor, 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda 49 puan topladı. Ligde 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 yenilgisi olan Samsunspor ise 15 puan elde etti. Ümraniyespor Ankaragücü’nün ardında ligde ikinci sırada bulunuyor. Samsunspor ise Play-off grubunun hemen altında, 7. sırada yer alıyor.

Samsunspor maça çıkmadan önce 7 maçlık bir yenilmezlik serisinin sahibi.  Ümraniyespor ise evinde 6 maçtır kaybetmiyor.

Ümraniyespor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ümraniyespor Samsunspor maçı TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

Ümraniyespor Samsunspor Aralarındaki Maçlar

İki takım arasında şimdiye kadar oynanan 7 karşılaşmanın 4 tanesi berabere bitti. Ümraniyespor iki maçı kazanırken Samsunspor ise bir galibiyet elde etti.

03 Eki 2021 SAM 1 – 1 ÜMR
31 Oca 2021 ÜMR 2 – 2 SAM
21 Eyl 2020 SAM 3 – 0 ÜMR
05 May 2018 SAM 3 – 3 ÜMR
24 Ara 2017 ÜMR 4 – 2 SAM

Ümraniyespor Samsunspor TRT Spor canlı izle

The post Ümraniyespor Samsunspor maçı canlı izle Şifresiz TRT Spor Ümraniye Samsun maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/kAGLQts
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/KMVW820

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim