28 Şubat Reyting Sonuçları 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları Alparslan Büyük Selçuklu Yasak Elma Üç Kuruş

Pazartesi günü reyting sonuçları büyük bir kapışmaya sahne oluyor. İzleyiciler pazartesi günü reytinglerde hangi dizi birinci oldu diye merak ediyorlar. Pazartesi günü reytinglerde Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileri kendi arasında yarışıyor. Üç Kız Kardeş dizisi ise Kanal D ekranlarında karşımıza geldi. Star Tv film kuşağında Kasırgada Vurgun filmi oynadı. Survivor All Star ise yarışma programı olarak bu dizilere eşlik etti.. 28 Şubat Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Pazartesi günü en çok izlenen diziler neler? 28 Şubat 2022 Pazartesi günü reyting sonuçları, 28 Şubat 2022 reyting sonuçları Pazartesi reyting sıralaması 28 Şubat Alparslan Büyük Selçuklu Yasak Elma Üç Kuruş Survivor All Star Reytingler Pazartesi 28 Şubat 2022 reyting sonuçları ile karşınızdayız:

28 Şubat Reyting Sonuçları

28 Şubat Pazartesi günü reytinglerde Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileri yarışıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü de bugün tekrarıyla Kanal D ekranlarında yer aldı. Unutmadan belirtelim, Üç Kız Kardeş dizisi Salı günleri yayınlanıyor.

Survivor All Star günün tek yarışma programı.

Atv ekranlarında yayınlana başrollerinde Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, Türkan Kılıç’ın rol aldığı Sevimli Tehlikeli filmi de büyük ilgi çekti.  Star Tv ekranlarında ise bir başka film Kasırgada Vurgun yer aldı.

28 Şubat Pazartesi reyting sonuçları

Reyting sıralaması Pazartesi günleri nasıl oluyor, hemen bakalım:

Pazartesi günü Total izleyici grubunda birinciliği TRT1’de yayınlanan “Alparslan Büyük Selçuklu”, ikinciliği Kanal D’nin dizisi “Yasak Elma”, üçüncülüğü ise TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star” yer aldı.

AB Grubunda Yasak Elma birinci olurken, ikinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncü sırada Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda Pazartesi günü reytinglerinde birinci sırada Yasak Elma, ikinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncü sırada ise Survivor All Star yer aldı.

Pazartesi reyting sonuçları genelde Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu, Survivor All Star ve Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu şeklinde devam ediyor.

Pazartesi günü dizi reytingleri

Pazartesi günü en çok izlenen diziler Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu. İlk iki sırayı almak için uğraşıyorlar.

Pazartesi günü en çok izlenen program hangisi

Pazartesi günleri en çok izlenen program Survivor All Star.

28 Şubat 2022 REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı?

28 Şubat reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Bu akşamki tüm programlar sona erdikten sonra açıklanıyor.

The post 28 Şubat Reyting Sonuçları 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları Alparslan Büyük Selçuklu Yasak Elma Üç Kuruş appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/KAVxdj5
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/XIqW97V

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim