BALIK YENİ AYI MART 2022

2 Mart saat 20.34 gibi Balık burcunun 12 derecesinde Yeni Ay olacak. Balık burcu fedakarlık, duygusallık, sezgiler, dağılma ve çözülme temalarını taşır. Bu yeni ayın Jüpiter ile kavuşumda olması ve 6.eve yerleşmiş olması sağlık konusunda ve günlük düzenimizde yeni başlangıçların çok şifalandırıcı olabileceğini anlatıyor. Fakat yükselende Terazi burcunun olması ve yönetici gezegeni olan Venüs’ün Mars ve Plüton ile kavuşuma gidiyor olması Venüs’ün haritada en az yeni Ay kadar etkin olduğunu ve hayatlarımıza önemli kadersel bir dönemden geçtiğimizi, büyük dönüşümlerin arifesinde olduğumuzu bize anlatıyor. Ayrıca Venüs’ün Küzey Aydüğümü ile üçgen açıda olması ve Boğa burcunun da yönetici olması değişimi gösteren alanın uzak çevreler olduğunu gösteriyor. Farklı bir vizyon geliştireceğiz ve bu farklı hayat görüşü üzerinde kararlı adımlarla ilerlemek isteyeceğiz. Bunun yanında haritadaki Neptün’ün ise Güney Aydüğümü ile üçgeni geçmişte bıraktıklarımızla geleceğe yönelik değişim getiren hayaller oluşturduğunu anlatıyor. Haritanın Merkür Satürn kavuşumuda hem kararlı hem de sorumlulukla davranabileceğimizi anlatıyor.

Bu yeni ayda Jüpiter’in getireceği şansların yanında kibir ve abartılardan kaçınabilirsek verimli bir adım atmış oluruz bunu unutmadan yolumuza devam edelim.

Yeni Ay’a Türkiye açısından bakacak olursak, Türkiye haritasındaki 9.evde bulunan Uranüs ile kavuşumda olacak. Bu dış ülkelerle ani beklenmeyen durumların oluşmasına sebep olabileceği gibi; medya, hukuk, din adamları ve dini konular, uçaklarla ilgili gelişmeler de yaşanabileceğini anlatıyor.

Yeni Ay’ın Yükselen burçlara etkisi:

Koç: bilinçaltını beslemek ve maneviyatınızı güçlendirmek için çok güzel bir zaman içerisinde olacaksınız. Kariyer ve iş konularında dönüşüm olabilir. İş alanında bazı sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili yeni kararlar alma arifesinde olabilirsiniz.

Boğa: Arkadaş ortamınızda değişimler olabilir, farklı bir sosyal çevreye girmek isteyebilirsiniz. Bu dönem başka bir hayat görüşü benimseyebilir ve hayatınızı dönüştürebilirsiniz. Bu yüzden de bundan sonra eskisi gibi düşünmeyebilirsiniz. Mahkeme, uluslarası işler, seyahatler ve medyada zorlu zamanlar içinde olabilirsiniz.

İkizler: Yeni ayla birlikte kariyerde ve toplum önünde çok görülür ve şanslı bir sürece giriyorsunuz. İş hayatında önemli adımlar atabilir ve yükselebilirsiniz. Borçlarınız varsa veya ortak parasal kaynaklarınız varsa bu alanda bazı zorlanmalar ve sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Yengeç: 15 günlük bir dönemde eğitim, seyahat, medya veya mahkemelik bir konunuz varsa şanslı bir zaman olacaktır. İkili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken ve karşı taraf üzerinde kıskançlık ve baskı oluşturmamaya özen göstermeniz gereken bir dönem olacaktır.

Aslan: Kredi, borç ve ortak parasal konularda şanslı bir dönem içerisinde olacaksınız. İş ve günlük düzeniniz açısından zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza da özen gösteriniz. Çalışma arkadaşlarınız değişebilir veya onlarla ilgili zorluk ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Başak: eş ve partner konusuda güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerde şanslı bir dönem içinde olacaksınız. İki hafta boyunca evlilik teklifi yapabilir veya alabilirsiniz. Ortaklık kuracaksanız da şanslı bir bağlantı olacaktır. Spekülesyon içeren yatırımlardan uzak durmalısınız. Çocuklarla ilgili de zor bir zaman olabilir. İlişkilerde kıskançlıkların olabileceği bir zaman dikkatli olun.

Terazi: Bu dönem günlük yaşantınız ve çalışma koşullarınız çok yoğun olacaktır. zevk ve eğlenceye ayıracak pek fazla zaman bulamayabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Ev ve ebeveynlerle ilgili sorunların çıkabileceği bir dönem olabilir.

Akrep: Aile ve büyüklerle ilgili sorumlulukların arttığı bir dönemdesiniz. Yeni Ayda aşk alanında güzel bir başlangıç yapılabilir. İlişkilerinizde çok keyifli zamanlardasınız. İletişim alanında, yakın çevre ve kardeşlerle sorunlu geçen iki hafta yaşayabilirsiniz.

Yay: Ev alma, evde tadilata başlama için şanslı bir dönem. Aile hayatınız çok huzurlu olacak. Bu dönem ticari hayatını da sorumluluklarında artacağı zamanlar. Parasal konularda yatırım yapmayı düşünüyorsanız çok uygun zamanlar değil. Para kayıpları yaşayabilirsiniz dikkatli olunuz.

Oğlak: Ticari hayat veya kardeşlerle ilgili mutlu şanslı başlangıçlar yaşanabilir. Fakat parasal konularda sorunlar olacaktır. para kazanmak için sorumluluklarınız artabilir. Güçlü hissedebilirsiniz ve yönetme arzunuz çok yüksek olabilir. Tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz ve ilişkide baskı unsuru yaşanabilir.

Kova: sorumlulukların üzerinizde yoğun yaşandığı bir dönemden geçiyorsunuz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Yeni ayda parasal konularda bolluk ve bereket olacaktır. gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun. Biliçaltınızda sıkıntılarınızı çok fazla abartıyorsunuz.

Balık: Geri planda kalmayı arzu edeceğiniz bir dönem olabilir. Bu yeni ayla birlikte hayatınızın her alanında yeni başlangıçlar olabilir. Sağlığınız, işiniz, özel hayatınız veya evinizle ilgili şans getiren başlangıçlar olabilir. Bunun yanı sıra arkadaş çevrenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Gerginlikler yaşanabilir dikkatli olmakta fayda var.

The post BALIK YENİ AYI MART 2022 appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/U1DKPmz
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3hDvZNL

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim