Milan İnter Maçı canlı izle şifresiz TRT Spor Milan İnter maçı izle linki

İtalya Kupası Yarı Final maçında Milan ile İnter karşı karşıya geliyor. Giuseppe Meazza stadındaki müthiş derbide bakalım kim kazanacak? Hakan Çalhanoğlu’nun takımı İnter, Milan karşısında avantajlı bir skor almaya çalışacak çünkü yarı final turu iki maçlı şekilde. Fiorentina ve Juventus ise diğer yarı final maçında yarın karşı karşıya gelecekler. Milan İnter maçı hangi kanalda? Milan İnter maçı nereden izlenir? Milan İnter maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milan İnter Maçın canlı yayın linkleri: facebook twitter canlı maç izle Milan maçı canlı izle şifresiz, Milan İnter maçı izle, İnter Milan maçı canlı izle şifresiz

Milan İnter maçı canlı izle şifresiz

İtalya Seria A’da Napoli, Milan ve İnter arasında müthiş bir şampiyonluk yarışı var. 57 puanlı Napoli ve Milan’ı 55 puanla İnter takip ediyor. Milan Seria A’de son iki maçında Salernitana ve Udinese ile berabere kaldı. İnter ise son 4 maçından üç puan almayı başaramadı. Evinde Milan ve Sasuolo’ya kaybeden Inter, Napoli ve Genoa ile berabere kaldı.

Inter, on yıldan fazla bir süredir bu kupayı kaldırmıyor

Milan İnter Maçı Canlı İzle

Ligde iki takım arasında oynanan son beş maçta İnter ve Milan ikişer galibiyet alırken bir  maç ise berabere bitti. 5 Şubat’ta oynanan derbide İnter evinde Milan’a 2-1 kaybetti.  İvan Perisic’in golüyle 1-0 öne geçen İnter, Oliver Giroud’un iki golüne engel olamadı ve sahadan yenik ayrıldı.

Milan İnter Canlı İzle

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Milan, 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 57 puan topladı. Ligde 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgisi olan İnter ise 55 puan elde etti.

05/02/22 Inter 1-2 Milan

07/11/21 Milan 1-1 Inter

21/02/21 Milan 0-3 Inter

26/01/21 Inter 2-1 Milan

17/10/20 Inter 1-2 Milan

Milan İnter Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

San Siro (Giuseppe Meazza) Stadı’ndaki mücadele saat 23.00’da başlayacak. Maçı hakem Maurizio Mariani  yönetecek. TRT Spor kanalından canlı izlenebilecek.

Milan İnter Maçı ilk 11’ler

Milan: Maignan; Calabria, Romagnoli, Tomori, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud

İnter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Gosens; Martinez, Dzeko

Milan İnter canlı izle TRT Spor

The post Milan İnter Maçı canlı izle şifresiz TRT Spor Milan İnter maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/KAVxdj5
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/ChVngc4

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim