Trabzonspor Antalyaspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Aspor ZTK Youtube TS Antalya Maçı izle linki

Trabzonspor Antalyaspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Aspor linki. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor takımını ağırlıyor. Trabzonspor Antalyaspor Maçı saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor Antalyaspor Maçı canlı yayınlanıyor mu? Şimdiden taraftarlar maçın canlı yayınlanacağı kanalı öğrenmek istiyorlar. Ligin lideri, Türkiye Kupası’nda da yoluna sonuna kadar devam etmek istiyor. Geçen senenin finalisti Antalyaspor ise bu sene tecrübesiyle yeniden finale kadar yükselmeyi hedefliyor. Trabzonspor Antalyaspor Maçı canlı izle A spor. Trabzonspor Antalyaspor ZTK maçı canlı izle. Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta? Trabzonspor Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Antalyaspor Maçı Canlı İzle Şifresiz

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor takımını ağırlayacak. Mücadeleyi Attila Karaoğlan yönetecek.

Trabzonspor Süper Lig’de 66 puanla liderliğini devam ettiriyor. En yakın rakibi Konyaspor’un 17 puan önünde yer alan Trabzonspor, son beş maçını da galibiyetle kapattı. Ligde bir tek Antalyaspor’a yenilen Bordo mavili takım, bu maçta sürprizle karşılaşmak istemiyor.

Antalyaspor ise 32 puanla ligde 14. sırada ve küme düşme hattının biraz üstünde yer alıyor.  Son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan Antalyaspor, ligde 5 maçlık bir yenilmezlik serisine sahip.

Trabzonspor Antalyaspor Maçı ilk 11’ler

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Hugo, Denswil, Puchacz, Berat, Siopis, Bakasetas, Visca, Kouassi, Djaniny

Antalyaspor: Diogo, Bünyamin, Kudryashov, Naldo, Güray, Doğukan, Fredy, Mehmedi, Ndao, Luiz Adriano

Trabzon Antalya Maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Trabzonspor – Antalyaspor maçı saat 20.30’de başlayacak. Medical Park Stadı’nda oynanacak karşılaşma,  A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. turda Boluspor’u 1-0 yendi. Son 16 turunda ise Denizlispor’u 2-1 yenmeyi başardı.

Antalyaspor ise 3. Turdan katıldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbekir Spor’u 5-0, Amed Sportif’i 4-0, Giresunspor’u 2-1 ve son 16 turunda ise Hatayspor’u 2-0 yenmeyi başardı.

ZTK maçları hangi kanalda? Aspor Yayın Akışı

Aspor Bugün hangi maçlar yayınlacak? ZTK canlı yayın programı, ZTK televizyondan yayınlanacak maçlar listesi:

01/03/22 20:30  Trabzonspor v Antalyaspor

02/03/22 17:00  Sivasspor v Fatih Karagümrük

02/03/22 20:30  Beşiktaş v Kayserispor

03/03/22 20:30  Alanyaspor v Gaziantep FK

 

The post Trabzonspor Antalyaspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Aspor ZTK Youtube TS Antalya Maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/KAVxdj5
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/cKS9w3k

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim