Hızlıca Yağlardan Kurtaracak 5 Yiyecek

zayıflamak ve yağlardan kurtulmak

Göbek yağlarından kurtulmak için çözümler arıyor ve bulamıyor musunuz? Metabolizmayı hızlandırdığı kanıtlanmış yiyecekler yiyerek kilo verme sürecini hızlandırmak ve tabi ki bu süreç de açlığınızı bastırmak ve aynı zaman da bu yiyeceklerin harika tatlarının olmasını ister misiniz?

İşte tam bu yazımız ile o hayaliniz kurduğun kıyafetleri rahatça giyebilmeniz ve harika görünmenize yardımcı olacak, favori yağ yakan yiyecekler listemiz ile yediklerinizden nefret etmeden kolayca hayallerine ulaşabileceksiniz.

İşte yağ yakıcı özellikleri ile mutlaka yemeniz gereken yiyecekler listesi.

Greyfurt

Bu listeden bir yiyecek seçmek isterseniz bu kesinlikle greyfurt olmalı. Neden mi? Çünkü greyfurtun asit seviyesi sindirimi yavaşlatmaya yardımcı olur ve böylece daha uzun süre tok hissetmenize ve aynı zamanda aşırı yemek yemenizin de önüne geçilmesine yardımcı olur.

Bekle! Dahası da var. Araştırma sonuçlarına göre yemeklerden önce sadece yarım greyfurt yemek, gözle görülür şekilde kilo verme çabalarında etkili oldu. Bunun sebebi ise insulin seviyesinde azalmaya sebep olması. Bu azalma da metabolizmanın hızlanmasına ve bunu sonucunda kilo verilmesine yanı daha düz bir karna sahip olmanıza yardımcı olur.

Acı Biber

Baharat sevenlerdenseniz şanslısınız! Acı biberde yüksek miktarda bulunan ve acı biberin acı biber olmasını sağlayan madde kapsaisin, metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olan harika bir maddedir. Metabolizmanın hızlanması ile özellikle bel bölgesindeki yağlarda hızlıca kurtulmak mümkündür.

Acı biberi yemeklerde kullanmaya başlayarak kolayca istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. Düşük kalorili ve aynı zamanda acı biber ile hazırlanmış harika yemekler yüksek protein oranıyla bel yağlanmasından kurtulmanızı da sağlayabilir.

Yulaf Ezmesi

Kalbiniz için harika bir yiyecek olan yulaf aynı zamanda vücut için gerekli besinler de içerir ve tabi ki kilo vermeniz için harika etkilere sahiptir. Yemek yeme istediğini ve ani açlık krizlerini ortadan kaldırmaya yardımcı olarak yağlardan kurtulmanızı sağlar. Aynı zamanda tüm gün için yeterli enerjiye sahip olmanız için de önemli bir yiyecektir.

Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Kahvaltıda yulaf ezmesi yiyerek güne enerjik başlayabilir ve vücut yağlarını yakmaya tam gaz devam edebilirsiniz. Unutmadan bunu yaparken, hızlıca hazırlanır ibaresiyle satılan katkılı yulaf ezmeleri yerine doğal yulaf ezmesini tüketmeye dikkat edin.

Yeşil Çay

Kilo vermeye çalışırken su içmekten sıkılanlardan mısınız? Artık bir bardak yeşil çay denemenin tam zamanı. Araştırmalara göre yeşil çay metabolizmanın %4 oranında hızlanmasına yardımcı olmakta ve bu da beslenme düzeninizi değiştirmeden günlük ekstra 80 kalori fazladan yakmanız anlamına gelir.

Yeşil çayı mutlaka öğünlerinize eklemeniz için birden fazla sebebiniz var. Yeşil çay sadece metabolizmanızı hızlandırmak kalmaz aynı zamanda bu konuda yapılan araştırmalara göre her yemekle birlikte 1 bardak yeşil çay içmeniz vücudun %17 oranızda daha fazla yağ yakmasını sağlar.

Sebzeler

Göbek yağlarınızdan hızlıca kurtulmanın yollarını mı arıyorsunuz? İşte bu işin uzmanlarını denemelisiniz! Neden sebzeler göbek yağlarının daha hızlı yakılmasına yardımcı olur? Başlangıç için sebzelerin vitaminler, mineraller ve lifler ile dolu besinler olduğunu hatırlamak gerekir. Bu besinler kısa sürede doymuş hissetmenize ve kalori alımınızı en düşük seviyede tutmanıza yardımcı olur.

Neredeyse %95’i, sudan oluşan taze kereviz sapları gibi bazı sebzeler kalbiniz için çok sağlıklıdır. Ayrıca sebzeleri sindirirken metabolizmanızda güzel bir hızlanma yaşanır. Kereviz saplarını yerken biraz da yüksek protein oranına sahip köy peyniri de tüketin.

Doğada bir çok sebze var ve muhtemelen hangi sebzenin sizin için en sağlıklı olduğunu ve ne zaman yerseniz daha etkili olacağınız merak ediyor olabilirsiniz.

Ünlü beslenme uzmanı John Barban bu konuda soruları daha çok kadın metabolizmasına odaklanan araştırmalarına dayanarak cevaplamakta. Bu soruyu cevaplarken aslında yaşam biçiminizden vücut tipinize ve yemek yeme alışkanlıklarınızdan işinize kadar bir çok etkenin sizi özel yaptığını belirtmekte.

John araştırmalarından yola çıkarak kadınlar için mucize 5 sebze ile metabolizmanın hızlanmasına ve hedeflere hayal ettiklerinden daha hızlı ulaşabileceklerini belirtmekte.

Artık göbek bölgesi yağlarına veda edebilirsiniz! Daha sonra da okuyabilmek için bunu pinlemeyi unutmayın!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim