Yeşil Çay ile Nasıl Kilo Verilir?

Yeşil Çay

Herkes kilo vermeye çalışırken birazcık yeşil çay tüketmenin yararlı olduğunu bilir, ancak yeşil çayın yardım ettiğini bilmek başka şey ve bu pozitif sonuçların nasıl elde edileceğini bilmek başka bir şey.

Yeşil çay binlerce yıldır kullanılmaktadır ve birçok yararı vardır. Bu yararlardan biri yeşil çayın termojenik özellikleridir. Bu demektir ki yeşil çay metabolizmanızın hareketlenmesine ya da daha hızlı sindirim yapmasına neden oluyor. Metabolizmanız ne kadar hızlıysa, o çok ‘yakıt’ a ihtiyacı vardır. Vücudumuz için yağı yakıt gibi depolarız. Yağı daha hızlı bir oranda yakan metabolizmanız yağ kilolarını vermenize neden olur. Yeşil çay ayrıca tokluk hissi uyandırır bu da onu çok etkili bir iştah önleyici yapar. Vücudunuz artık yiyecek için can atmadığında, daha sağlıklı yeme alışkanlıkları üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Yeşil çay içinde bulunan EGCG destekçisi, yediğinizde özümsediğiniz lipit (yağ) miktarını düşürür. Bu kolesterol seviyenize yararlıdır, kilo vermenize yardım eder ve kalbiniz için oldukça sağlıklıdır. Bu yüzden pozitif yararları istediğiniz sonucuna geldiğinizde, kendinize şunu sorarsınız: yeşil çay ile nasıl kilo verilir?  Ve sonra bazı önemli ipuçlarını okursunuz.

Yeşil Çay ile Nasıl Kilo Verilir Üzerine 8 İpucu

Erkenden Başlayın

Sabah kahvenizi biraz yeşil çay ile değiştirin. Yeşil çayda kafein var, o yüzden sabahları hareket etmeniz için destek verir ayrıca bütün gün boyunca daha fazla kalori yakmanız için metabolizmanıza destek verir. Çayınıza şeker, bal ve süt gibi şeyleri doldurmaktan kaçınmaya çalışın bunlar yeşil çayın kilo verdirmeye yardımcı özelliklerine karşı çıkan kalorilere eklenirler.

Sıklıkla İçin

Birkaç tane bardak içmekten korkmayın. Bir bardak Joe’da olduğundan daha az kafein var, eğer bardakları iki katına çıkarırsanız gergin ve endişeli hissetmekten bu kadar korkmanıza gerek yok. Bu ayrıca sizin tok hissetmenize (ve kalmanıza) yardım eder. Yeşil çayı yemeklere ilave olarak da kullanabilirsiniz. Yemeden hemen önce veya sonra bir bardak için, böylece çok yemezsiniz. Yeşil çay idrar söktürücü olduğu için, lavaboyu sıkça ziyaret edeceğinizi farkında olun- ama bu illa ki kötü bir şey değil! Su kiloları da sayılır.

Düzenli İçin

Yeşil çayı düzenli içtiğinizde ( haftalarca kullanıp bırakmak yerine aylarca her gün ) fazladan kilo verme yararını görürsünüz. Daha çok bağlı oldukça, vücudunuzu uzun vadede daha az yağ emilimi için eğitecektir. Eğer ilk birkaç günde herhangi bir yarar görmediyseniz, bu içmeye devam etmek için iyi bir neden. Bazı şeyler zaman alır, ama beklemeye değerdir.

Tecrübelilerle Konuşun

Yeşil çayla nasıl kilo verileceği hakkında daha fazla ipucu almak için, çayı gerçekten kilo vermede ilave olarak kullanan insanlarla konuşun. Kilo verme çabalarınıza yardımı olacak küçük hileler ve metotlar biliyor olabilirler. Eğer şahsen tanıdığınız kişilerse, bu tavsiyeyi vücudunuz, programınız ve hayatınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Başlangıcınızı Yeşil Çay Yapın

Yeşil çayla nasıl kilo verileceğini öğrenmek diğer güzel alışkanlıklara götürebilir. Yeşil çay çok iyi bir iştah bastırıcı olduğundan abur cubura ve kötü yiyeceklere olan iştahınız duracaktır. Yiyecek tarafından kontrol edilmediğiniz için, siz ne yediğinizi kontrol edebilirsiniz. Bu zamanı yeni ve daha sağlıklı yeme yolları öğrenmek için kullanın.

Yüksek yağ ve kalori içeren yiyecekler yerine sizin için faydalı olanları koymakla başlayın. Eğer günlük kalori alımınızı 500 kaloriye düşürürseniz, haftada 453 gram verebilirsiniz.  Daha dengeli ve sağlıklı yiyecek seçimiyle vücudunuz daha enerjik hissetmeye başlayacaktır.

Yeşil Çaydan Sonra Esneyin

Yeşil çay metabolizmanızı hızlandırmaktan daha fazlasını yapar. Yeşil çay amino L-theanine (su bazlı bir amino asit) içerir. Bu amino beyin dalgası aktivitelerini arttırır ve daha odaklı ama sakin akıl durumuna sebep olur. Güne başlamadan önce basit yürüyüşlerle bu enerjiden faydalanın. Her gün yürüyüş ayda 1 kilo vermeniz demektir!

Bu yılda 13 kilo demektir. Yürümek iyi bir kardiyovasküler bir egzersiz  ve kalori yakar. Egzersiz de ayrıca endorfin salgılayarak muhteşem hissetmenizi sağlar. Yeşil çay kalbiniz etrafındaki arterleri açık ve esnek tutar, böylece kalp sağlığı diyeti haline gelir.

Başkalarıyla Paylaşın

Artık yeşil çayla nasıl kilo verildiğini öğrendiğinize göre, bildiklerinizi diğerlerine anlatın! Obezite salgın boyutlarına varmaktadır. Neredeyse 3 kişiden 1’i fazla kilolu ya da obez. Yeşil çayla kilo vermek birinin hayatını değiştirebilir!

Yeşil çay ve kilo vermekle ilgili bütün bilgi, bu bilgiyi uygulamazsınız işe yaramazdır. Bu ipuçlarına bakı ve alışkanlık haline getirmeye çalışın  ( özellikle 1’den 3’e kadar) . Başlarda devam etmek zor gelebilir, ama çok yakında alışkanlık haline gelecektir ( daha küçük bedenli kıyafetler alıp aynada iyi görünmek de öyle). Sonunda, sizin de yeni başlayanlara paylaşmak üzere kendi yeşil çay ipuçlarınız olacaktır.

Kilo Verme Çayınızı İyi Seçin

Bir sürü yeşil çay markası var, sadece birkaçı yeşil çayın kilo verme kapasitesini arttırma amacıyla yapılmıştır. Özellikle kilo vermenize yardım etmek amacıyla yapılan en iyi markaları dahil ettik, bu markalar tatmin olmuş tüketiciler tarafından sayısız kullanıcı yazılarına sahiptir. Bir göz atın!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim